Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wstyd się przyznać ,ale ja nie kija ino wiadro do tego mopa połamałam :oops: :lol:

małż mi kupił jak z pracy wracał :D

a teraz wróciłam z kina w Rybniku ... 40km w jedną stronę .... ale o dziwo - o ile wczoraj była czysta masakra o tyle teraz drogi czarne , jechało się ok :roll:

wiadro mi się połamało jak mopa (nieco? :oops: ) za mocno chciałam wykręcić :lol:

a w kinie byłam drugi raz na filmie AVATAR .... za pierwszym razem z małżem byłam , a teraz ze starą córka i jej chopakiem bo jeszcze nie widzieli - a żal mi było coby się tłukli autobusem taki kawał :roll:

ale - same plusy ... żech se przy okazji w Orsayu kupiła na wyprzedaży noworocznej za 6 dych czarną błyszczącą bluzkę nietoperza .... na imprezę kuligową jak znalazł :D

na imprezę kuligową jak znalazł :D

Nieeee noooo Daagaaa! Jakie błyszczące bluzki?! :o Zwariowałaś?!

Przecież mi nawet bez łeb nie przelazło, że takie cóś mam brać na kulig!!

PS. Poza tym nie mam takich szmat!! I raczej nie zamierzam na nie kasy wydawać, bo nie chodzę w czymś takim :oops:

na imprezę kuligową jak znalazł :D

Nieeee noooo Daagaaa! Jakie błyszczące bluzki?! :o Zwariowałaś?!

Przecież mi nawet bez łeb nie przelazło, że takie cóś mam brać na kulig!!

oj , boszszszz... ona nie błyszczy aże tak bardzo ... jeno nie jest taka całkiem czarna :roll:

zwykła znaczy jezd , ino ma rękawy a'la kimono :roll:

a w ogóle to jak zwykle mam dylematy w co się mam ubrać, co mam zabrać .... a w kontekście 2,5 kilo sadełka więcej po świętach :oops: to dla mnie katorga: tu mi coś odstaje , tam mi coś wypycha ... najchętniej to bym w worku poszła - no to se go właśnie dziś kupiłam .... transparentny znaczy :wink: :lol:

a w ogóle to jak zwykle mam dylematy w co się mam ubrać, co mam zabrać .... a w kontekście 2,5 kilo sadełka więcej po świętach :oops: to dla mnie katorga: tu mi coś odstaje , tam mi coś wypycha ... najchętniej to bym w worku poszła - no to se go właśnie dziś kupiłam .... transparentny znaczy :wink: :lol:

Tinek!

Ty widzisz, jaką ściemę wali?? :roll:

allle ... czysta prawda :

- przytyłam po świętach i czuję się że tak powiem łagodnie - niekomfortowo , a dobitniej - jak obżarty słoń (i tu w domyśle - trza było nie żreć tyle , to bym się teraz tak nie czuła :-? :lol: )

oraz

- na imprezę wcale nie ubieram się super extra - jeno w czarny worek spod którego oponek dzięki bogu nie widać :lol:

Tjaaaaa..... :roll:

No zobaczymy, zobaczymy... :p

no właśnie nic nie zobaczymy ... i o to chodzi :p :lol:

a serio ... ja mam wszystkie bluzki z dużym dekoltem ( w końcu czymś trza odwracać uwagę od twarzy :oops: :roll: ) ... więc trza było cuś grzecznego kupić na ten wyjazd :D