Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Retro .... dyć ja bardzo staram się ćwiczyć ... teraz na ten przykład obracam już drugą warkę ... jeszcze jedna i zapewne ćwiczyć bede w pozycji na "najlepsze tegoroczne wyjście z progu" czyli obrazek numer 7 od góry :lol:

żartowałam .... za stara jestem na takie numery ... standardowo pasemka będą czerwone :D

na kulig jedziesz , na kulig - nie zdawało Ci się :D

czy Ty chcesz kobyłę wkur..ić???? Ja potrzebuję spokojnego kuligu, a nie ognii Moskwy!!!

hej....

nie ma mnie i szlak mnie z tego powodu trafia....

ale nie mam czasu i nic nie moge na to poradzić....

moge sie tylko powkurzać.... :evil: :evil: :evil:

sytuacja jest dla nas wykańczająca totalnie bo nic nie wiadomo a ja ciągnę 3 sroki za ogon i robię z siebie kretynkę a tego wiadomo nikt nie lubi......

w sklepie "humanic"-duzy z butami, rekrutowali mnie dłużej niż prokuratora generalnego-bo on miał 20min na prezentację i 20 min na odpowiedzi na pytania a ja półtora godziny włącznie z testem psychologicznym..wymień 3 wady 3 zalety...za 10 min pada pytanie...z tych wad które pani wymieniła proszę wybrac jedną i zamienić ją na zalete-myślę sobie ku..a co ja powiedziłam 10min temu... :o :evil: :evil: :evil:

i niby w czwartek miała pani zadzwonić do 12 nie zadzwoniła...więc myślę trudno( tam mi zależy bo to zastępca menagera i fajne pieniążki)...o 15 jak odbirałam dzieci..telefon : pani marto zapraszam w przyszłym tyg, juz się zaczniemy szkolić....mówie że myślałam że już nie zadzwoni...nic na to nie odpowiada....więc myslę że nadal mają 3 kandydatów i nie moga się zdecydować i chcą nas zobaczyć w sklepie----bz-bez komentarzy...ma dzwonić dziś....jeszcze nie zadzwoniła.... :evil:

więc aby nie zastac z niczym 4 dni po 12h była w sklepie OCHNIC-ekskluzywne skóry na szkoleniu-boższeeeeeeeeeeeeee nie chcę tam pracować..bo tam się właściwie nic nie dzieje a trzeba udawać że się dzieje.....kolejna masakra....ale muszę tam chodzić póki mi z tych butów na 100% nie odpowiedzą..więc NERWY NERWY CZEKANIE CZEKANIE.....I TAK OD TYGODNIA :evil: :evil:

niby teraz jestem w domu..i niby mam czas...i tak mam czas ze nawet do was nie zaglądam i tęsknię bardzo ale po prostu mam zamieszanie...nic nie jest poukładane a jak dziś po tych 4 dniach jakiegoś totalnie bezsensownego szkolenia w sklepie w którym nie chcę pracować czuje się jak wypluta z pralki po wirowaniu :wink: :wink:

niestety z decathlonu nie odpowiedzieli-szkoda...nadal też nic nie mog zaplanować co generalnie rozwala nam wszystko...szkoda gadać....

OBIECUJĘ POPRAWĘI WRACAM DO WAS...bo potem i tak mam wyżuty sumienia ze mnie nie było....juz poczytałam o franku bo to mnie najbardziej ciekawiło....teraz ide dalej... :wink:

buziaki dla wszystkich i jak zborę opirdziel za nie dawanie znaku zycia tomi się należy.......

DZIĘKI DAGA ZA TRZYMANIE MIEJSCA....NO NIE MAM INNEGO WYJŚCIA......

lecę nadrobić zaległości.... 8)

kordzina ... no nie daj się..... silna z Ciebie baba .... teraz przemęczysz , a potem bedzie ok .....

kuligiem się nie martw .... miejsce jedno w pokoju jest tak czy siak i nawet jak przyjedziesz z marszu, niezapowiedziana - to też bedziesz miała gdzie spać ....

a teraz najważniejsze to zlapać fajną robotę z której bedziesz zadowolona :wink: 8)

trzymam kciuki :D

ide zaraz do fryzjera ... jak myślicie? czarne włosy z niebieskimi pasemkami bedą ok? :lol: :lol: :lol:

Ołłłł Dzizassssss...

nie jest tak źle .... są różowe :lol: :lol: :lol:

są zarąbiste :D

http://img46.imageshack.us/img46/6594/95110036.jpg