Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie żebym się chwaliła bo ja skromna z urodzenia jestem..ale od minuty mówcie mi ELITA FORUM....ha taka jestem ważna :wink: :wink:

no to po tyskim :wink:

Nie żebym się chwalił, bom skromny, ale byłem świadkiem tego doniosłego momentu.

Zapomniałeś dodać, że skromny z urodzenia :lol:

no ... ale na horyzoncie robota w robocie masakryczna .... więc pozostaje się napić ... no to zdrówko Warką wznoszone .... :D

jesu...tu jak nie o budowaniu to o robocie...gdzie ja w ogóle trafiłam :o czy ktoś mi może polecić jakiś relaksujący wątek? tylko żeby choć trochę o posuwaniu było:lol: :lol: :wink:

no ... ale na horyzoncie robota w robocie masakryczna .... więc pozostaje się napić ... no to zdrówko Warką wznoszone .... :D

jesu...tu jak nie o budowaniu to o robocie...gdzie ja w ogóle trafiłam :o czy ktoś mi może polecić jakiś relaksujący wątek? tylko żeby choć trochę o posuwaniu było:lol: :lol: :wink:

Może ten:

http://forum.muratordom.pl/zjawiska-paranormalne-duchy-dziwne-zdarzenia-i-umiejetnosci,t29197.htm

:lol:

nie żebym się chwaliła bo ja skromna z urodzenia jestem..ale od minuty mówcie mi ELITA FORUM....ha taka jestem ważna :wink: :wink:

no to po tyskim :wink:

Nie żebym się chwalił, bom skromny, ale byłem świadkiem tego doniosłego momentu.

Zapomniałeś dodać, że skromny z urodzenia :lol:

Nie. Nie zapomniałem. Skromność to u mnie cecha nabyta. Po urodzeniu byłem zarozumiały pyszałek, ale mnie potem życie sprowadziło do parteru.