Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ku..a :evil: :evil: mam serdecznie dość....40 min wydostawał się Piotrek po zakupy....szlak mnie jasny zaraz trafi...20 min zakłądaliśmy łańcuchy w zawieji śnieżnej...conajmniej jak na Śnieżniku :evil: ręce nam zgrabiały totalnie...a potem pchaliśmy...właściwie to nie wiem jak wróci :evil: :evil: ....wieje-nawiewa, pralka nadal nie działa, dziś olejakiem podgrzejemy, bo już wiemyI chyba) gdzie zamarzło.....

zaraz mnie coś trafi... :evil:

o teraz bym sie Retrokwasu napiła...właśnie teraz..............................

:( .... a ja mam 35 km do roboty ....

i.. i tyle samo nazad.

Mogę rozpocząć z pyskówkę z kimś kto powie że zimę lubi ..... ale ostrzegam, nie będę w słowach przebierał ...

Eeeee ekhmmm... bo ja chciałam powiedzieć, że ja w zasadzie lubię :oops:. No i co teraz?!? Oczywiście nie macham opatom w uśmiechem na ustach jak mi rynce zamrzajom, ale... MOŻNA NA NARTKI WYSKOCZYĆ!!

A tak w ogóle to ja nie wiem czym to jest spowodowane, ale mnie cóś bierze... Znaczy z nosa cieknie, łebek nawala... No i mam dylemat z czego mi się toto wzieno: czy z zimna w pracy, czy z zimna na kuligu. No bo przecież nie z za małej ilości napojów %%%%%% :roll:

PS. Tomek!

Nie wymyślaj mi za bardzo, dobrze?? :(

i.. i tyle samo nazad.

Mogę rozpocząć z pyskówkę z kimś kto powie że zimę lubi ..... ale ostrzegam, nie będę w słowach przebierał ...

Eeeee ekhmmm... bo ja chciałam powiedzieć, że ja w zasadzie lubię :oops:. No i co teraz?!? Oczywiście nie macham opatom w uśmiechem na ustach jak mi rynce zamrzajom, ale... MOŻNA NA NARTKI WYSKOCZYĆ!!

A tak w ogóle to ja nie wiem czym to jest spowodowane, ale mnie cóś bierze... Znaczy z nosa cieknie, łebek nawala... No i mam dylemat z czego mi się toto wzieno: czy z zimna w pracy, czy z zimna na kuligu. No bo przecież nie z za małej ilości napojów %%%%%% :roll:

PS. Tomek!

Nie wymyślaj mi za bardzo, dobrze?? :(

:evil: Najpierw piszesz że lubisz, a potem walisz argumentami które mówią, że nie lubisz. Kobito, ratuje Cię tylko to, że napisałaś że cię bierze ... stan podgorączkowy u niektórych skutkuje pomieszaniem umysłowym.

I podkreślam, argument NARTY, działa tylko na nartolubnych. Ja do nich nie należę więc nie rozumiem.

WRRRRRR!!!

:evil: Najpierw piszesz że lubisz, a potem walisz argumentami które mówią, że nie lubisz. Kobito, ratuje Cię tylko to, że napisałaś że cię bierze ... stan podgorączkowy u niektórych skutkuje pomieszaniem umysłowym.

I podkreślam, argument NARTY, działa tylko na nartolubnych. Ja do nich nie należę więc nie rozumiem.

WRRRRRR!!!

No przeca prosiłam... :cry: :( A Ty krzyczysz na mnie buuuuuuuuu...

i.. i tyle samo nazad.

jak Ci zima w pracy szkodzi...

porzuć pracę! O co chodzi...

Nie wiem czy się cieszyć z tego, żeście mu jednak przegadali czy się nie cieszyć...

Z reguły ja wcześniej po pracy wracam i będę musiała dzisiaj pomachać tom opatom (cieszysz sieTomek, niee?), bo od rana u nas wieje jak szlag i na dodatek sypie. A jak nam zawiało już z pól na drogę - to mam prze...chlapane :-? :x