Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:( .... a ja mam 35 km do roboty ....

i.. i tyle samo nazad.

Mogę rozpocząć z pyskówkę z kimś kto powie że zimę lubi ..... ale ostrzegam, nie będę w słowach przebierał ...

Ja zimy nie cierpię, dziś jazdy nie za dużo miałem (niecałe 300 km), ale jakie przygody, rano na jakiejś mało jezdliwej , lokalnej drodze utknąłem w zaspie, normalnie jechać się nie dało ani do przodu, ani do tyłu, jakiś autochton, dobry człowiek się zatrzymał, z bagażnika łopatę wyjął i Tinka odkopał, dziękuję mu raz jeszcze. Więcej przygód nie miałem, ale niecałe 150 km w ponad 3 h i z powrotem tak samo, no dawno się tyle nie najechałem (większość stałem, bo co rusz jakiś zator) ale jestem i pisze do Was i Was wszystkich pozdrawiam :wink:

czytam Was Kochani prawie regularnie ale jakoś nie składa się napisać :roll: :roll:

Ja Ci dam "nieskładanie" :evil: , pisać trza i już :roll:

Cobyśmy wiedzieli, że jeszcze o nas pamiętasz :wink:

Właśnie, pisz nieskładnie!

PS. krasnoarmiejec we wojnę wpadł do wiejskiej chałupy i zapytał:

- mleko jest? -

a baba na to:

- jeszcze nie dojone!

- to dawaj niedojone!!!

Mówiłem, żebyś się nie szlajał byle gdzie, bo cię małża uciemięży. No i masz, nie posłuchałeś.
No właśnie o to chodzi, ze nie ma mnie kto uciemiężać jeszcze :wink: :wink:

Cieszko grałem se w siatkówkę :D Aaaale był odjazd..do czasu :wink:

Siatkówka brrrrrrr, koleżanka sobie zerwała mięsień w barku, bo ścinając zawisła na siatce (żeby nie było sprawna, wuefistka zresztą) :-? Kochana służba zdrowia nie wyłapała, że mięsień zerwany, więc męczyła się biedula rok nie mogąc podnosić ręki wyżej niż do pasa, tomograf nic nie wykazał, a lekarze podejrzewali ją o symulanctwo :roll:

Dopiero fachowiec z dobrej kliniki (kazał zrobić jakieś dwa ruchy, nacisnął w sobie znane miejsce) zdiagnozował w czym rzecz. Skończyło się operacją z wstawieniem dwóch implantów i kilkumiesięczną rehabilitacją :roll:

Zajmij się czyś bezpieczniejszym, w każdym razie mniej urazowym 8)

Może filatelistyka :lol:

Mocno trzymam kciuki za jak najszybszą regenerację Twojej łapki :wink:

A jak nam zawiało już z pól na drogę - to mam prze...chlapane :-? :x

Se wykrakałam...

Wczoraj małż szanowny wyjechał do pracy kilkaminut po 7. A raczej chciał wyjechać :-?

Nie pomogło odkopywanie fokusa i łańcuchy na espasie...

Niech żyją sąsiedzi posiadający auta z napędem 4x4!! Do pracy dotarł na okolice 11-tej.

Gość coolibeer
A jak nam zawiało już z pól na drogę - to mam prze...chlapane :-? :x

Se wykrakałam...

Wczoraj małż szanowny wyjechał do pracy kilkaminut po 7. A raczej chciał wyjechać :-?

Nie pomogło odkopywanie fokusa i łańcuchy na espasie...

Niech żyją sąsiedzi posiadający auta z napędem 4x4!! Do pracy dotarł na okolice 11-tej.

Jak się pupki nie chce ruszyć i sobie drogi odśnieżyć to takie są skutki. Jak ja odśnieżałem to wszyscy mówili czy z głupim się czasem przez ścianę nie witałem :)

:p

Gość coolibeer
idę spać....

dobranoc pchły na noc

karaluchy pod poduchy

żyrafy na szafy

a pawiany na ściany... :wink:

osz ty kopiujesz go do wszystkich :( a ja myslałem że jesteś oryginalna :( a ic ty ;)