Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

czy ktoś się tu za mną w ogóle stęsknił? :roll:

mam kryzys wieku sredniego i nie bywałam ... sorki ...obiecuję nie zaniedbywać swoich włości ...

a w ogóle to nie chce mi się pracować ... choć pracy całe biurko ...czyli standart .... :lol: :wink:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy ktoś się tu za mną w ogóle stęsknił? :roll:

mam kryzys wieku sredniego i nie bywałam ... sorki ...obiecuję nie zaniedbywać swoich włości ...

a w ogóle to nie chce mi się pracować ... choć pracy całe biurko ...czyli standart .... :lol: :wink:

Daguś, Słonko, toć bez Ciebie ten wątek nie może istnieć :D

Jak tu zaglądam to zawsze Ciebie wypatruję :oops:

Łączę się w bólu kryzysem wieku średniego spowodowanym.

51-szy krzyżyk w plecy mi włazi, już nikt nie będzie mnie chciał :cry: :oops: 8)

mam kryzys wieku sredniego

:o Zgłupiałaś? Mam Cię opieprzyć dla otrzeźwienia?

Przypominam Ci, że my w tym samym wieku i twoje narzekania przyprawiają mnie o ..... przemyślenia. I nie podoba mi się to.

Do "wieku średniego" to nam jakieś dziesięć lat brakuje. ;) I tego się trzymajmy.

A kryzys to się właśnie kończy. PKB nam urosło. Złotówka się umacnia (yes yes yes). GAZPROM dostaje po finansowym tyłku (yes yes yes). Wiosna coraz bliżej. Dzień dłuższy co dzień.

A Ta ma kryzys ... :roll:

ja też jestem ... ide po Żywca , bo mi Warka wyszła ... cholllera - jak do tego mogło dojść .... :-?

to życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia .... :roll:

jeśli po kolejnym spotkaniu z księdzem nie wrócę to bedziecie widzieli, że siedzę za morderstwo... :oops: :lol:

Bywało lepiej :wink: Plusem jest to, że odzyskuję czucie, bo przez 3 tyg nie miałem i trochę boly, no ale znieczulam się właśnie :D

Boszzzzzz..normalnie nie mogę..niedługo też będę musiał zacząć udzielać się w wątkach poświęconych walce z nadwagą :wink: Jem tyle, co zawsze, ale ruchu niewiele i normalnie w zastraszającym tempie przybieram na wadze..i to nie jest raczej masa mięśniowa :p