Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tia .... na razie to latam na wysokości lamperii .... pościelić dodatkowe trzy łóżka , nakarmić, napoić, zabawić .... jezzzu.... ja sie nie nadaje .... :oops: :roll:

i na dodatek sie nie zapowiada , coby szybko spać poszli ... czyli już sie dziś z Wami nie napije :-? ... chyba , ze przestane rżnąć porządną i wyciągnę warkę dla wszystkich :roll: :lol:

Ja też dziś odpadam z jednego prozaicznego powodu..nie zrobiłem zakupu :p :roll: Daga..to goście przyszli bez niczego? Tak z pustymi ręcyma? :D Do mnie jak kto przyjedzie, to też jakoś nigdy wcześnie spać nie może iść :wink:

A ten..dziś a nawet jutro walka stulecia Tomasz Adamek vs. Jason Estrada :D ogląda ktoś?

Noż kurde .... to rodzina niepijąca jest .... :-? :roll:

boszszsszz... a ja - taka czarna owca im się trafiłam ... :oops: :lol:

do walki sie przymierzałam ... ale jutro jadę na uroczystość rodzinną ( gdybym nie uwielbiała tego kuzyna to by mnie tam nie uwidzieli :-? ) ...więc trza iść spać o ludzkiej porze cobym jutro twarzą nie straszyła dość sporej ilości ludzi ... :oops: :lol:

se w teleekspresie jutro obejrze .. :p :lol: :wink:

Ach te walki Andrzeja retransmitowane w teleexpresie..to było coś.. :D

Prawda jest taka, że może i nie pałam miłością do Adamka, ale w końcu to Polak i mu kibicuję :wink: Estrada zostanie wciągnięty nosem przez Tomka..nie ma innej opcji, bo to nie jest żaden heros, a bardziej kelner bym powiedział.

Pęknę jak się zaraz nie pochwalę .... :D

Poznałam dziś osobiście i chwilkę porozmawiałam z byłym liderem zespołu "Opozycja " - Arkiem Krzywodajć pseudo Krzywy (był w zespole od początku do 1993 roku) .... słuchało się za młodu .....

żech autograf nawet wyszarpała :D

http://img215.imageshack.us/img215/8355/autograf1.jpg

A rano tak kiepsko się dzień zapowiadał .... a tu proszę - suprise :lol: