Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sąsiadko moja droga, ciebie też tu przywiało :D

No w wątkach gdzie tylko mądrze pierniczą raczej mnie nie znajdziesz :wink:

Poza tym przyszłam, bo widziałam, że chciałaś beze mnie do Istebnej jechać. A tu trzeba Naleśnika namówić, TereskęB zabrać, Kordzinę z Alibabką zwerbować i myślę, że godnie ( a jak nie, to przynajmniej licznie :wink: ) będziemy region na kuligu reprezentować :)

sąsiadko moja droga, ciebie też tu przywiało :D

No w wątkach gdzie tylko mądrze pierniczą raczej mnie nie znajdziesz :wink:

Poza tym przyszłam, bo widziałam, że chciałaś beze mnie do Istebnej jechać. A tu trzeba Naleśnika namówić, TereskęB zabrać, Kordzinę z Alibabką zwerbować i myślę, że godnie ( a jak nie, to przynajmniej licznie :wink: ) będziemy region na kuligu reprezentować :)

Musowo tak zrobić trzeba :D

dzieńdoberek :p :lol:

zaraz chyba płuca wypluje ... wczoraj jeszcze nie kaszlałam :-?

w karty nie gram ... z mojej twarzy można wszystko wyczytać .... nie nadaje się, bo ja szczera baba jezdem ... ani radości ani smutku ukryć nie potrafię :lol:

dzis w robocie do 12 a potem trzaby chlewik posprzątać ... ilość naniesionego przez zwierzyniec piasku przekroczyła punkt krytyczny .... :roll:

jasssne ...mój to sie ode mnie trzyma z daleka jakbym conajmniej grużlice miała .... widze przerażenie w jego oczach kiedy kichnę w jego stronę...

ale moze jest jakiś chetny do ogrzania chorej baby ....taki co sie nie boi ....?

koniec pracy ... czas do domku ... w porywach dobrego serca zrobie dziś rodzinie naleśniczki ... dlatego , ze sama mam ochotę :p :lol:

zauważyłam, ze im bardziej jestem chora tym bardziej pracochłonne pomysły mi do głowy przychodzą: gruntowne sprzątanie , stanie godzine przy patelni .... zupełnie tak jakbym sobie i całemu światu chciała udowodnić że co to dla mnie , dam radę , nic mnie nie złamie .... :o

też tak, laski macie? :D :roll: