Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hm ..... z tego "wspaniale" to ja chciałabym już móc wypić kawę na tarasie i wystawić pychol do słoneczka :roll: :lol:

Hm, jak się ciepło ubierzesz i zawiążesz czapkę pod brodą, żeby Ci jej nie porwało, to możesz już z kawą na taras zasuwać (oczywiście w termosie, żeby od razu nie wystygła) :lol:

Dzisiaj śwagierka była. Jakby ciut lżej... no i pić się już tak nie chce...

skarb, normalnie szwagierkę masz skarb :D

Ech, ludzie to mają jednak szczęście.......... :D

wczoraj był szwagier ze szwagierką...

Jak mi sie pić chce...

ja też mam cierpliwość ..... w zasadzie miałam ..... po trzecim telefonie właśnie blokuję Jego numer :evil: :evil: :evil:

kurrrrde .... jakoś mnie nosi ..... pojade z dziewczynami do miasta ..... może do parku , do McDonalds .... spędzimy trochę czasu razem .... :wink:

tydzień urlopu ...co tu robić .... może jutro w góry? daleko nie mam .... 50km

postanowione ... w tygodniu biore laski i jedziemy na dzionek w góry :D

boszszsszz.... uwielbiam mieć dużo czasu ..... mam taką pozytywną energię :D

Wy se tam uważajcie...

Zakopiańska policja poszukuje 50-letniego mężczyzny podejrzewanego o przestępstwa seksualne. Jedną z kobiet miał wyleczyć z choroby za pomocą stosunku, za który zainkasował ponad tysiąc złotych.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7591069,Leczyl_jajniki_za_pomoca_stosunku_seksualnego.html

Retro ... noż kurrrrde .... patrz ... w piątek byłam i mi się nie trafiło .... :roll: :oops: :lol:

Nie kituj. Kasy Ci było szkoda.

hm .... niezupełnie .... po prostu pilnowana byłam na każdym kroku ..... niestety sama nie zostałam puszczona .... :wink: :lol: