Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość coolibeer
zazdraszczam, musiało być super, chociaż to już staruszek...

Staruszek ale to co robi z dźwiękiem i światłem oraz pirotechniką to poezja :)

Parę zdjęć w moim dzienniku jak by ktoś chciał zalookac :)

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O qurwa, na jaki cytat trafiłem:

"Pije jak Japończycy piją sake: w knajpie każdy ma swoją podpisaną butelkę. Wieczorem wpadają na jednego i idą do domu spać. Ale jeśli poczęstują kogoś ze swojej flaszki, idą spać śpiewając. Aby cała ulica wiedziała, że oto wraca do domu szczęśliwy człowiek, który pija sake z przyjaciółmi."

jest i wierszyk:

jest gdzie wypić dziś

ale nie ma z kim

więc do kieliszka już mi nie rży dusza

choć jeszcze pewnie wypiłbym

gdyby się trafił bar

jak bar Pokusa”.

http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1503558,1,polak-pije---kiedys-i-dzis.read

Gość coolibeer
Czołem wszystkim. Nie pierniczę dziś o głupotkach bo zmykam na koncert Jean Michel Jarr'a do Spodka. Pozdrawiam

Nie,żebym coś miała do niego,ale...czy chłop nie za często nas odwiedza?Powszednieje przez to mocno :wink:

Nie jest tajemnicą że co koncert halowy odgrzewa kotlety ale ja idę oo to żeby go posłuchać i pooglądać wizualizacje oraz efekty które towarzyszą jego spektaklom :)

A śmiało można powiedzieć że Polacy to chyba najlepsza publiczność i na koniec koncertu powiedział see you soon więc można wnioskować że na jesień nas odwiedzi jeszcze raz na zakończenie Trasy :)

zazdrościsz czy współczujesz? :D

oczywiście, że to drugie...

ale napiłbym się cuś, a tu nie ma jak, bo kuźwa nie wiem jak sprawozdanie napisać... i już trzeci dzień siedzę nad teorią...

a jak nie bedzie sprawozdania, to i kasy nie bedzie...

Czołem wszystkim. Nie pierniczę dziś o głupotkach bo zmykam na koncert Jean Michel Jarr'a do Spodka. Pozdrawiam

Nie,żebym coś miała do niego,ale...czy chłop nie za często nas odwiedza?Powszednieje przez to mocno :wink:

Nie jest tajemnicą że co koncert halowy odgrzewa kotlety ale ja idę oo to żeby go posłuchać i pooglądać wizualizacje oraz efekty które towarzyszą jego spektaklom :)

A śmiało można powiedzieć że Polacy to chyba najlepsza publiczność i na koniec koncertu powiedział see you soon więc można wnioskować że na jesień nas odwiedzi jeszcze raz na zakończenie Trasy :)

Kurcze, On nie spowszednieje.

Słuchałem wywiadu w "jedynce". Przyjedzie.

Za dużo zrobiłem wczoraj i dziś mam już większy luz, po południu jeszcze tylko jedno spotkanie biznesowe i możemy razem wypić! Im wcześniej tym lepiej, rano prowadzę :)

no, jak ze mną będziesz pił, to nie wiem, czy jutro pojedziesz...

luuuuudzieeeeeee .....

jak mi sie k........ nie chce pracować !!!!!!!!!!!!!! :-? :evil: :evil: :evil: :roll:

Pogoda do niczego, pochmurno i zimno. A Komu się chce...

Co wy pierniczycie, słoneczko pieknie grzeje, zefirek orzeźwia... jest ok. + 5 stopni i dobrze. Powyżej 10 w zimowej kurtce... nie trawię. A mam wyjście po południu...

Za dużo zrobiłem wczoraj i dziś mam już większy luz, po południu jeszcze tylko jedno spotkanie biznesowe i możemy razem wypić! Im wcześniej tym lepiej, rano prowadzę :)

phhh, błagam nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady!

phhh, błagam nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady!

gadasz jak jeden Filipińczyk... ale to się źle kończy...