Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wy naprawdę jesteście przyjaciółmi, bo w tak trudnych chwilach zrozumiecie i pocieszycie

(acha, żeby dla jasności - wizyta dotyczy zaproszenia na chrzest Hani, a obciąć se nic nie pozwolę :D )

Trzymamy kciuki, żebyś wrócił w całości, znaczy w jednym kawałku :D

Nie pozwól nic obcinać, miej oko na wszystkie Twoje członki 8)

Już tydzień od naszego Pożegnania Lata i faktycznie chyba sobie powoli poszło :cry: . Na dworze jest zimno i jakoś mgławo :cry: . Tak jakoś smutno...

Dziś znowu odmawiałem modlitwę sprzątając dom :Dzięki ci Boże że stworzyłeś mnie dziadem i stać mnie było tylko na mały dom. Jakbym miał ze 100m więcej to bym się załamał. :roll: :lol:

U nas dzisiaj pięknie było i cieplutko... Zapowiadają, że jeszcze jutro też tak będzie. Ale podobno od poniedziałku ma pzyjśc prawdziwa jesień - mokra i zimna brrrrrrrrr...

Ja dzisiaj nie sprzątałam, za to okrutnie się objadłam na imieninach mojego Taty.

PS. Moje wszystkie 3 kiciule najedzone - śpią :wink:

PS2. Wykasowałam jednego posta bo dwa razy poszło to samo

U nas dzisiaj pięknie było i cieplutko... Zapowiadają, że jeszcze jutro też tak będzie. Ale podobno od poniedziałku ma pzyjśc prawdziwa jesień - mokra i zimna brrrrrrrrr...

Ja dzisiaj nie sprzątałam, za to okrutnie się objadłam na imieninach mojego Taty.

PS. Moje wszystkie 3 kiciule najedzone - śpią :wink:

PS2. Wykasowałam jednego posta bo dwa razy poszło to samo

Ja dziś przygotowałem sie właśnie do tego ochłodzenia tzn odkurzyłem konwektory :D

A rano o siódmej było u nas 0 stopni :o

Granda normalnie, trzeba komisję powołać w tej sprawie :lol:

Nie wiem ile było ale cukinia mi oklapła wiec ja chyba jakiś przymrozek liznął

:evil:

Znaczy, że do kuligu coraz bliżej :D

Nio :wink: , a w końcu gdzie ma być????

No chyba w Istebnej :wink: