Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stuk .... ja Cie prosze .... Ty mi nie pokazuj takich rzeczy ......

już Ci mówiłam, że dopóki chomik sie nie wyniesie do krainy wiecznych łowów - nie mogę nic przytargać bo sie statystyki mojemu małżowi nie zgodzą :lol: :lol: :lol:

piękne są ..... śliczne .....

jeśli mogę coś zaproponować -weź szczurzyce .... wszystkie moje szczurzyce miały na imię Zuzia i wszystkie były cholernie skubane mądre .... jak to baby .... :roll: :D :wink:

kurrrrde .... no .... ja chcę szczurka .... buuuu..... :oops: :roll:

Stuk .... ja Cie prosze .... Ty mi nie pokazuj takich rzeczy ......

już Ci mówiłam, że dopóki chomik sie nie wyniesie do krainy wiecznych łowów - nie mogę nic przytargać bo sie statystyki mojemu małżowi nie zgodzą :lol: :lol: :lol:

piękne są ..... śliczne .....

jeśli mogę coś zaproponować -weź szczurzyce .... wszystkie moje szczurzyce miały na imię Zuzia i wszystkie były cholernie skubane mądre .... jak to baby .... :roll: :D :wink:

kurrrrde .... no .... ja chcę szczurka .... buuuu..... :oops: :roll:

Ja miałem dwie szczurzyce :D :D kapturową i łososiową :D i fakt inteligentne były jak ..................ich właściciel. :roll: Tylko szkoda,że są mniejsze od samców. Mi się marzy taki wielki i dziki szczur 8) 8) może by jakiegoś dzikiego złapać i oswoić? (młodego osobnika).

Już miałem myszkę o imieniu Zuzia.

Albo kupię odrazu parkę i uruchomię produkcję............mina żony bezcenna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To Ci dam jakiegoś maluszka :D

kuźwa .... cena z kosmosu :o

no i baba bez serca ..... jak można ze względu na przeprowadzkę sprzedać przywiązane do siebie zwierzę.... to gdzie ona się cholera wyprowadza .... na Syberię, że nie może go ze sobą zabrać ? :evil:

serce mi się kraje jak czytam takie coś :-?

kuźwa .... cena z kosmosu :o

no i baba bez serca ..... jak można ze względu na przeprowadzkę sprzedać przywiązane do siebie zwierzę.... to gdzie ona się cholera wyprowadza .... na Syberię, że nie może go ze sobą zabrać ? :evil:

serce mi się kraje jak czytam takie coś :-?

Ja bym swojego Gwidona nawet na Islandię zabrał :D :D :D albo na kuter :roll:

Ty to masz szczęście, nowa oferta niebieskich słodzików z twojego regionu :D :D

http://www.allegro.pl/item953563867_szczurki_niebieskie_2_samice_tychy.html

A u nas nic nie ma :evil: :evil:

Ale przyznaj Cieszynianka,że ładny ten mega szczur!!!!

Tylko za drogi dla mnie :evil:

http://www.allegro.pl/item948889552_szczur_wielkoszczur_gambijski_afrykanski_szczurek.html

Cena :o :o :o

czasem trafiają się tańsze

Miałabym wiele innych sposobów na zagospodarowanie takiej gotówki 8) :roll: :wink:

Te łososiowe są milusie.........

http://www.allegro.pl/item944819779_szczury_4_tygodniowe.html

Albo takiego mieć, i kota by się nie bał........http://www.blausucht.de/images/tiere/ratten/gambia_riesenhamsterratte.jpg

Ja bym wolał tą większą szczurzyce ;)

No, widać, że oswojona i łagodna :D

miałam kiedyś szczura. Świetne zwierzę. Kiedy kupiliśmy psa, zaczęły się takie dziwne akcje... Pies leżał spokojnie, a potem nagle się podnosił i ni z tego ni z owego zaczynał na szczura szczekać.. Bardzo nas to dziwiło do momentu kiedy oglądnęliśmy jakiś program przyrodniczy o szczurach gdzie mówili, że szczur normalnie wydaje dźwięki, jak każde inne zwierzę, ale są na tak wysokiej częstotliwości, że ludzie tego nie słyszą.

Psy za to świetnie słyszą i odpowiadają.

ot i taka historyjka na dziędobry przy kaffce :lol:

szczurki sa kochane ..... mądre , oddane .....

niestety ja wybrałam .... mam koty .....

raczej musze sie wyzbyc checi na szczurka , bo

po co mam kupować skoro bedzie schowany z klatką w innym pokoju .....

moje zpłzowate koty by mu nie dały żyć jakby bytł "na widoku" ...

nie ma sensu stresować zwierza .... :roll:

a w ogóle to dzień dobry państwu .....

kawke pije .... komuś zrobić? :D