Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na trzeźwo to może i tak ......

powiem jedno .....

mając tak silnie zakorzenione kompleksy -

nawet będąc urżnięta na ament - posiadam "halt"

więc już samo hasło "Daga , nie krępuj się - zdejmij to bolerko"

zapaliłoby we mnie czerwoną lampkę a co za tym idzie dość szybkie stlenienie się z widoku ... :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na trzeźwo to może i tak ......

powiem jedno .....

mając tak silnie zakorzenione kompleksy -

nawet będąc urżnięta na ament - posiadam "halt"

więc już samo hasło "Daga , nie krępuj się - zdejmij to bolerko"

zapaliłoby we mnie czerwoną lampkę a co za tym idzie dość szybkie stlenienie się z widoku ... :lol: :lol: :lol:

normalnie, Orleańska :wink:

witam wszystkich:) Trochę mnie tu nie było. Problemy z internetem, oraz trochę ze zdrowiem, ale powróciłem:)

Tym busem wróciłeś?

busik przestał zimę, bo w porę zimówek nie włożyłem:) Teraz śmiga aż miło. Trochę kosztów powstało, ale wczoraj miła niespodzianka. List z poprzedniej pracy, że mam się skontaktować, bo mi wszystkiego nie wypłacili. 750zł wpadnie:D Mieli zadzwonić, w końcu zapomniałem, aż tu nagle list polecony, który szedł pocztą uwaga... 35 DNI!!!!

Daggulka... karniaka bardzo chętnie walnę... Nie jednego ;)

to fakt... ale tak w gwoli ścisłości... to nie ja wygrałem te 11 milionów z Łodzi w totolotka:P

Dagg zrobiłaś sobie tatuaż?? No proszę... Ja też chcę, ale niestety spotykam się z potępieniem rodziców/siostry/dziewczyny. Tzn i tak sobie zrobię, tak jak to było z kolczykami, ale najpierw psychicznie muszę ich nastawię;)

Aha.... no i jeszcze jedna kwestia... Mam kilka które mi się podobają w różnych miejscach... Byłby problem, którego wybrać na początek... Bo jakbym wrócił do domu z wydziarganym pół ciała, to by ciepło było ;)

no zrobiłam se , zrobiłam :D

nie pytałam nikogo ..... to moje ciało, moja decyzja .... :wink:

dzień dobry wszystkim w ogóle .....

piękną mamy zimę tej prawie wiosny :lol:

a w ogóle .... kawe se zarzuce i do weterynarza z Zołzą jade .....

bidulka sie pochorowała .... chyba coś jej utkwiło w przewodzie pokarmowym bo wszystko co zje zwraca na etapie "zanim dotrze do żołądka" :(

pojęcia nie mam jak mam nad nią zapanować , podłączenie kroplówki nie będzie łatwe ..... to przecież Zołza ....moja charakterna , niemiziasta , wredna , płochliwa , niekolankowa kota ....

trza bedzie ją chyba powiązać .... i pysk zakneblować .... :roll: :oops:

życzcie powodzenia.....

Wróciłam .....

Massssakra .....

Przy wkłuciu Zołzie wenflonu zrobiło mi się słabo .... asystentka mnie wyprowadziła :oops: :roll:

Wenflonu nie założyły .... zaś się potwierdziło, ze coś nie halo z jej układem krwionośnym ... ma zbyt kruche żyły .... nie udało się założyć wenflonu pomimo 6 prób na obu łapkach :( . Pamiętam, ze jak miała sterylke ponad rok temu to było dokładnie to samo :roll: .

Nawodnienie dostała przez grzbiet, antybiotyk , relanium i inne leki w zastrzyku , lewatywe z parafiny ... od góry tez podali ... i czekać mam czy przepcha ....

Ma zablokowane jelita ... złogi są spore ....

Dostała w saszetce pokarm z Royala convalescence s/o ... mam jej dać wieczorem i jutro ....

Kurde .... nawet nie wiem co jest powodem takiego stanu .... :(

Mam nadzieje, że dojdzie do siebie .... :roll:

no właśnie wróciłam .....

byłam drugi raz .... ściągałam weta z domu do lecznicy bo Zołzie się zrobiło gorzej .... ma ponad 40 st temperatury , ledwie łazi zgięta wpół ...

zrobił jej RTG ... jelita zgazowane , złogi .... nie wiadomo co jest powodem ...

parafina nie pomogła ... nadal w kuwecie pusto ... :(

dostała kroplówkę z lekami ....

czekać trza ... jutro mam do Niego dzwonić .... i przyjechać z kotem w razie potrzeby ...

kurde .... mam nadzieję, ze jednak jutro będzie lepiej ....

czekać trza .... nie poradzimy ....