Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

proszę nie demoralizować Daga! Brać sie do pracy :) Co masz wspólnego ze smokiem?

a .... jakoś tak .... zawsze byłam smoczyca .... dla znajomych ... na forum .... w życiu ... jakoś tak do mnie pasuje ... :lol:

taka smoczyca co jak sie wkurzy to zieje ogniem ... a jak trza to nieba przychyli ... :wink: :D

proszę nie demoralizować Daga! Brać sie do pracy :) Co masz wspólnego ze smokiem?

a .... jakoś tak .... zawsze byłam smoczyca .... dla znajomych ... na forum .... w życiu ... jakoś tak do mnie pasuje ... :lol:

taka smoczyca co jak sie wkurzy to zieje ogniem ... a jak trza to nieba przychyli ... :wink: :D

... jak trzeba to owcę opieprzy i wodą z rzeki popije .... I tylko te dziewice .... :-?

A co tam: tutaj też się pochwalę, bo ostatnio zawsze podpadam.......... :roll:

Muszę się pochwalić, że mnie dziś obca kobieta pochwaliła :D :D

Pojechalismy z żoną do sklepu, i jak szlismy przez parking, zuważlismy 2 panie w cieniasie. W przednim kole, zero powierza i ruszają........ :o , no to kocim skokiem zapukałem w szybę i się zatrzymały.

No to zaproponowałem im pomoc przy zmianie koła.

Po 5 minutach było po sprawie. I jedna z babeczek wyciąga 10 zł :o no to ja chodu :lol: :lol: :lol: przecież nie będe świnia :lol: :o i udało mi się uciec bo już mi prawię na siłę tą dyszkę wsadziła w kieszeń :lol:

No to powiedziała, do żony: że ma pani WSPANIAŁEGO MĘŻA :D :D

No ,żeby żony nie było to może inaczej bym się z nimi rozliczył.... :oops: :roll:

No i małżowina też pochwaliła :lol: :lol: :lol:

I teraz proszę mi nie dokuczać, żem świnia i padalec :-? :lol: :lol: :lol:

I teraz proszę mi nie dokuczać, żem świnia i padalec :-? :lol: :lol: :lol:

ależ Stuk .... nigdy w życiu ..... przeca Ty złoty chopak jesteś :D

Oooooo właśnie. Masz rację :lol: :lol: :lol: :lol: Padalec też zwierze.

A Gwidonowi narazie nic nie jest, może mu przeszło? Pewnie coś zeżarł w nocy :-? albo za dużo wyżłopał wody z akwarium :-?

... załamka ... moja owca pozostanie bez echa .... :(

no własnie .... co z ta owcą? :o :oops: :roll:

a z tymi dziewicami to już pojechałeś .... :p

No owcę zjadł był jeden smok w Krakowie i dostał zgagi. Popijał toto wodą z Wisły. Smoki już tak mają ....

ja nie jadam owiec .... w ogóle z mięsa a generalnie z rzucania to jeno łacina ... :lol: :wink: