Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obejrzałam Intacto .... film o szczęściu ......

nie strzelanki, nie zabijanki , nie efekty .... do myślenia .....

mnie się podobał ....

Ewcia .... przynajmniej nie będzie mi żal .... bo nie mogłabym jechać :oops:

wiem, wiem .... egoizm przeze mnie przemawia .... trudno ... wydało się - jestem egoistką snobką jak już to mi ktoś dziś powiedział :lol: :lol: :lol: :wink:

Ewcia .... przynajmniej nie będzie mi żal .... bo nie mogłabym jechać :oops:

wiem, wiem .... egoizm przeze mnie przemawia .... trudno ... wydało się - jestem egoistką snobką jak już to mi ktoś dziś powiedział :lol: :lol: :lol: :wink:

nie martw się Daga, myślę, że każdy kto tam był byłby egoistą na myśl, że inni jadą a on nie może....jestem pewna, ale co jak co, następny wyjazd musi trwać dłużej, tzn my byliśmy dłużej, ale Wy za późno dojechaliście :p

a wracając do filmów.. fajna rzecz dziś będzie na tvp2.. "siedem mieczy" o godz. 22.50.. tylko czy dosiedzę...

po piffku ciężka głowa..

jak jeszcze można to poprosze o głos:

http://lokaba.posadzdrzewo.pl

mówisz - masz .... dziennie Tobie cztery i Michasiowi cztery .... ze wszystkich kompów do jakich mam dostęp :lol:

no, i jak tak dobrze pomyślę, to jest to moja wina - nie mogę po prostu zaakceptować tego, co jest niezgodne z

moimi zasadami /sumieniem? zdrowym rozsądkiem?/

a to jest ta sprawa co kiedyś na priv gadałyśmy? :roll:

jeśli tak to .... kurrrrde .... musisz zmienić swoje podejście albo zmienić pracę ... nie ma innej opcji ... :roll:

jestem, Baska .... jestem ....

to po ch.... ja sie produkuje na sms moimi szponami jak Ty po drugiej stronie sieci ? hę? :p :oops: :lol:

i nie martw się ..... fajna babka jesteś .... wartościowa kobita sama z siebie ....

co ja Ci bede słodzić ..... no , cholera - Ty wiesz .... :wink: :D