Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baśka .... bo ja zawsze na ukrytym profilu jestem i nawet jak mnie nie ma to jestem :p :lol: :wink:

a co do picia ... przeca ja o jednej warce siedze od dwóch godzin ....

to jest właśnie całe to moje pijaństwo i alkoholizowanie ... ja potrafię cały wieczór przy jednym piwie przesiedzieć :oops: :lol:

Lecę do wyrka .... jutro rano trza doope zwlec z wyrka i to swoją własną osobistą a nie obcą z męża :lol: :lol: :lol:

Baśka .... dbaj o te gały, krop babo tymi kroplami .... kompa , telewizorni mało - tylko tyle ile trza .... dbaj o siebie w ogóle .... buźka ... :D

Miłych snów, koniecznie o czymś przyjemnym :D

Taaaa... o tym, że mój stary na nartach będzie balował a ja tu 40stkę w samotności obchodzć będę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :cry:

:o

Ale jakoś Ci to chyba wynagrodzi :D

Ojjj Cieeszkaaaa!!

Z natury jestem optymistką... Ale nie aż taką... w końcu "parę" lat z nim jestem... :-?

Miłych snów, koniecznie o czymś przyjemnym :D

Taaaa... o tym, że mój stary na nartach będzie balował a ja tu 40stkę w samotności obchodzć będę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :cry:

:o

Ale jakoś Ci to chyba wynagrodzi :D

Ojjj Cieeszkaaaa!!

Z natury jestem optymistką... Ale nie aż taką... w końcu "parę" lat z nim jestem... :-?

Czasem ludzie się zmieniają, na lepsze oczywiście :D

Gość coolibeer
witam o poranku. Mam pytanie do cooliberka...

Czy te drzewa jeszcze trzeba hodować jak już jest ponad 100 000, czy to liczba ogólna, czy to liczba już dorosłych, bo nie mogę zrozumieć?

ogólna chyba

Też dopiero w to wszedłem więc nie liznąłem jeszcze wszystkiego :)