Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miłych snów, koniecznie o czymś przyjemnym :D

Taaaa... o tym, że mój stary na nartach będzie balował a ja tu 40stkę w samotności obchodzć będę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :cry:

:o

Ale jakoś Ci to chyba wynagrodzi :D

Ojjj Cieeszkaaaa!!

Z natury jestem optymistką... Ale nie aż taką... w końcu "parę" lat z nim jestem... :-?

No, przecież wyposzczony wróci, to wynagrodzić musi!

Gość coolibeer
witam o poranku. Mam pytanie do cooliberka...

Czy te drzewa jeszcze trzeba hodować jak już jest ponad 100 000, czy to liczba ogólna, czy to liczba już dorosłych, bo nie mogę zrozumieć?

te 100 000 to jest ilość posadzonych drzew przez internautów :)

Dagg... napisz jak Zołza??

Zołza nadal zwraca ... cholera jasna ... juz nie wiem co mam robic ... kule włosowe ma w jelitach ... co zje to ją cofa ....

wet kazał przegłodzić .... dostała specjalna karme....

w ogóle to mam masakre w robocie ... szef mnie niespodziewanie nawiedził .... właśnie wyszedł .... kawe plissss bo zwariuje.... oddechu mi trza ... :evil: :oops: :roll:

Gość coolibeer
Dagg... napisz jak Zołza??

Zołza nadal zwraca ... cholera jasna ... juz nie wiem co mam robic ... kule włosowe ma w jelitach ... co zje to ją cofa ....

wet kazał przegłodzić .... dostała specjalna karme....

w ogóle to mam masakre w robocie ... szef mnie niespodziewanie nawiedził .... właśnie wyszedł .... kawe plissss bo zwariuje.... oddechu mi trza ... :evil: :oops: :roll:

Mówisz i masz kawa dla ciebie tylko nie śorpaj :p

bo to jest szef wszystkich szefów .... :wink:

a serio .... sama szefuję .... ale i podlegam ....

ale mój szef jest bardzo cierpliwy .... inny by ze mną nie wytrzymał :wink: :lol: :oops:

no i bywa w firmie baaaaaardzo rzadko .... to jest gwarancją sukcesu naszej współpracy :lol: :lol: :lol:

Ooo i Retro jest!! :D

Retro to ja poproszę ten Twój autobus jutro koło 7 rano do Łańcuta :lol: Z kierowcą oczywiście!!

OK. Rano mu powiem. :D

Retro!

Albo zaspałeś albo on zaspał!! Kierowca znaczy - nikogo nie było!! Sama musiałam kierować.

Daga!

Warczysz czy za apstynenta dzisiaj robisz?