Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

straciłam wczoraj dostęp do laptopa :(

mam pytanie - czy dobrze rozumiem, że wy się wszyscy znacie w realu? Bo im częsciej czytam, to takie mam wrażenie że ja tu tylko jedna taka internetowa przybłęda..?

skoro masz chłopa, to juz wiesz, że zawsze musi być pierwszy raz... :D

to wszystko zależy kiedy będzie zlot :)

no i gdzie.. Ja bym bardzo chętnie, bo sporo o budowaniu można porozmawiać, a zaczynamy teraz jak się pogoda poprawi, więc będzie dużo pytań.. A i pobawić się wieczorkiem można ;)

muszę Cie rozczarowac ... te spotkanie to kompletny odstres .... o budowaniu można se pogadac jak znajdziesz chetnego .... :lol:

ja powiem Ci po co ja jeżdżę ....

bo spotykam tam przyjaciół , bo poznaje nowych wspaniałych ludzi , bo mozna sie kulturalnie odstresować , bo .... zabieram stamtąd tyle pozytywnej energii , że starcza mi do kolejnego spotkania na które zawsze czekam z niecierpliwością...

no i co tu dużo .... uwielbiam tch wszystkich ludzi .... wszystkich i każdego z osobna ....

zresztą - jedź raz , a zobaczysz o czym mówie... :wink: :D

Gość coolibeer
to wszystko zależy kiedy będzie zlot :)

no i gdzie.. Ja bym bardzo chętnie, bo sporo o budowaniu można porozmawiać, a zaczynamy teraz jak się pogoda poprawi, więc będzie dużo pytań.. A i pobawić się wieczorkiem można ;)

muszę Cie rozczarowac ... te spotkanie to kompletny odstres .... o budowaniu można se pogadac jak znajdziesz chetnego .... :lol:

ja powiem Ci po co ja jeżdżę ....

bo spotykam tam przyjaciół , bo poznaje nowych wspaniałych ludzi , bo mozna sie kulturalnie odstresować , bo .... zabieram stamtąd tyle pozytywnej energii , że starcza mi do kolejnego spotkania na które zawsze czekam z niecierpliwością...

no i co tu dużo .... uwielbiam tch wszystkich ludzi .... wszystkich i każdego z osobna ....

zresztą - jedź raz , a zobaczysz o czym mówie... :wink: :D

No i wszystko zostało powiedziane :p nic dodać nic ująć

a w ogóle to ja juz kawke se zrobiłam .... Michaś po drugiej stronie gg również :lol: .... komuś jeszcze? :D

a może coś na odstres ? ... pamietajcie .... każda okazja i godzina jest dobra pod warunkiem, że nie jesteście w pracy tudzież onegdaj natenczas nie prowadzicie właśnie samochodu :p :lol: :wink:

na pewno nie bedzie to czas stracony .... :wink:

Pod warunkiem, że nie prześpisz połowy imprezy ... :D:p

właśnie takimi wypowiedziami można sobie zasłużyć na miano złośliwca

Tomek .... no ja już przeca przyznałam, ze zachowałam sie jak gówniarz i to się więcej nie powtórzy :oops: :lol:

a w ogóle to nie była moja wina .... zapytaj innych ile i co we mnie wlewali na tych saniach .... a ja bidulka łykałam co podawali jeno zapijającosobistym drinkiem z żubrówki coby nie ziac ogniem po tych podawanych trunkach :oops: :roll:

Ja tam się nikogo pytać nie muszę, bo my w tych "saniach" razem siedzieli. I przyznaję, że zatankowana byłaś pod korek.

no zgadza sie ... ale czasem patrzyłes w inna strone i nie widziałeś wszystkiego .... :p :lol: :oops: :roll:

Ta inna strona to była tomkwasowa, której też tankowanie w locie przednio wychodziło ... aż miło było patrzeć. :D