Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sierotke .... jassssne ..... sasiadki pewnie w kolejce sie przed drzwiami już ustawiły ... :p :lol:

kurrrrde ... żeby tak mój chop chciał gdzies zdzieckami pojechać na weekend ... jeszcze bym mu dopłaciła ... :roll:

Daga e taaam stary może w domu ze smarkiem zostać... a mnie to by się jakieś Spa weekendowe przydało...

tomkwas dasz radę... jak to mój mąż twierdzi: kumpel, piwko i meczyk i jest git :lol:

kochchchana ... jaki kumpel ? On wieczorem tu z nami ma imprezować ... :D

ale ja z wieczora to ze smarkiem imprezuje.. kuper mu umyć, butle wcisnąć, i baję czytać... i tym rytuałem moja impreza wieczorna wygląda tak, że mały imprezuje a mama ładnie się bajeczką uśpiła :oops: :oops: :oops:

No tak... zapomniałam, że tyś do rodu ogonkowatych należysz... a Wy tego nie rozumiecie... Kobiety bardzo zwracają uwagę na wygląd, nawet jak mówią, że tego nie robią...

Ja głęboko ukrywam w pracy swoje spracowane dłonie :oops: :oops: :oops: ... ale obiecałam sobie, że jak skończymy budowę to nie będę na manikiurzystce oszczędzać 8)

ale obiecałam sobie, że jak skończymy budowę to nie będę na manikiurzystce oszczędzać 8)

ja miałam tak samo .... jak budowałam ... miałam dłonie baby siłą od pługa oderwanej :oops: ... ale tez se obiecałam, że po budowie to zmienie ... i teraz mam zawsze piękne oczojebne paznokietki .... :D

Hmmm.... a co mam się przejmować, że w robocie będę źle wyglądał? Przecie nie wyglądem zarabiam .... i całe szczęście ... :wink:

A mógłbyś. Chociaz dorobić...

Pewnie jak bym tylko spróbował, to by ciemiężycielka mnie zaraz .... szkoda gadać ...

To czemu się we własciwym wewątku nie poskarżysz?? :o