Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mam pytanie dot Zlotu. Ile Wy wszyscy macie mniej więcej lat? Nie chciałbym czuć się w takim miejscu nieswojo. Panie mogą trochę skłamać.

jak w tym kawale .... :p :p :p

Budzi się facet-kac gigant,obok leży baba.

-kto ty jesteś?

nie pamiętasz,jestem Jola, poznaliśmy się wczoraj przy barze.

-a ile masz lat?

-no wiesz! kobiety się nie pyta o wiek, kobieta ma tyle na ile wygląda.

-kłamiesz, ludzie tak długo nie żyją

Racer .... różnie ..... ja się nie przyznam choćby mnie przypalali :oops: :lol:

ale - czuję się na zdecydowanie mniej .... niż mam .... :roll:

do tego stopnia , że moja stateczna i poważna córa mówi na mnie "matka wariatka" :oops: :lol:

ostatnio poznałam Jej znajomych .... gały wytrzeszczyli .... :lol:

szczerze - ja jestem bardzie zabawowa niż własna córka nastolatka ..... matka imprezuje , chodzi do solarium, wybudowała w międzyczasie dom dzierżąc na barkach całą logistykę, ma oczojebne tipsy , różowe włosy i piernicznęła se dziarę..... generalnie potrzepana ze mnie baba ..... :oops: :lol:

ale reasumując .... zmierzam do tego , że nieważne ile kto ma lat .... bo na tych imprezach najmłodsi typu coolibeer zajebiście dogadują się nawet z najstarszymi .... wiek tu nie gra roli ....

zresztą .... po trzecim piwie i tak już wszystkim wszystko jedno .... :lol: :wink:

No i gadaj z mondziołami! A pewnie, że młodszy jestem, zastanawiam się tylko jak głęboka jest ta przepaść... ;)

boszszsszzzz.... a czy to ważne jest? zupełnie nieważne na takich spotkaniach ....

coolibeer jest dużo młodszy ode mnie .... a zapytaj się jak sie dogadujemy .... :roll: :D