Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziś nie pije nic bo mnie ząb napie....

ło jesssooooo .... to do dentysty .... a tak w ogóle - napisałam to żeby dobrze wyglądało ....

bo mnie samej plomba wypadła miesiąc temu , momentami ząb mnie napiernicza że masakra a do dentysty jakoś nigdy mi nie po drodze ... :oops: :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziś nie pije nic bo mnie ząb napie....

ło jesssooooo .... to do dentysty .... a tak w ogóle - napisałam to żeby dobrze wyglądało ....

bo mnie samej plomba wypadła miesiąc temu , momentami ząb mnie napiernicza że masakra a do dentysty jakoś nigdy mi nie po drodze ... :oops: :lol:

o jej.. to mój mąż ma tak samo jak wy.. I myślałam, ze on jeden taki artysta, że do lekarza nie chce iść..

WItam o poranku, mocno spanikowana budową :o

no to gdzie sie szlajasz , synusiu ... :lol:

masz tu streszczenium ... i tym sposobem nie musisz czytać wszystkiego :p :lol:

Ewcia .... no ... faktycznie śmy ostatnio napierniczyli ... :oops: :roll: :lol:

krótkie streszczenie w takim razie :

zachorowała mi Zołza .... kota znaczy ....

potem melanrz strasznie się o nią martwił a potem zapisał się na zlot .... następnie nad zlotem zastanawiał się racer ...ale jak zobaczył moją fotę to wymiękł i zniknął na ament .... ponadto miał do nas żal, ze On taki młody a my tacy starzy ....:roll:

potem przyszedł Stuk sie pożalić że mało se zębów nie wybił jak sie potknął o resztki surowego kurczaka którego rozwlókł kot Gwidon ... a kilka stron dalej pochwalił się, ze lubi się katować ..... podejrzewamy , że pejczykiem który zapodaje często w emotikonach ....

Tomkwasowi Kaśka wyjechała ..... więc rozweselaliśmy się w międzyczasie .... a potem zwiał mu kot .... który wrócił przed północą w samą porę ... ale mimo to Tomkwas się wściekł i kocię ma szlaban :roll:

wpadła też Ciril która skarżyła się na spracowane dłonie ... i temat zszedł na pazurki .... i zajrzała kuleczka pochwalić się , ze Ona to krótkie nosi i się pożalić że musi rano zwłoki zwlec na uczelnię... a ja zauważyłam, że wcięło Jej kuleczki :o

zajrzał też Retro który podpuszczał Tomkwasa żeby w/w zagościł w wewontku dla ciemiężonych .... ale tomkwas zachowując resztki zdrowego rozsądku - grzecznie odmówił....

coolibeer zapodał zdjątka ze swej młodości .... nie wiem jak inni , ale ja tam żadnej różnicy zasadniczej nie zauważyłam ...

systematycznie zaglądała też elutek .... która uświadomiła w pewnym momencie mnie i cieszce , że nie wiemy jak się witac na zlocie z innymi ... i uzgodniłyśmy , że Elka będzie klepać facetów w zadek , a ja z Cieszką będziemy im się rzucać na szyję ...na zmianę coby sobie nie kolidować....

na to stwierdzenie zajrzał labas który zadeklarował chęć rzutu na pierwszy ogień ....

Pan&PaniSmith nam się pochorowała i ma odwyk ... znaczy antybiotyk Jej zapodali ...

na przedostatniej stronie wyłam i płakałam ze śmiechu oglądając " Nie zadzieraj z fryzjerem" .....

a na bieżącej stronie Baru ma dziś urodzinki i chopaki czekają w Jej dzienniku budowy na postawienie ... :roll:

i to w zasadzie tak bardzo ogólnie - wszystko .... :lol:

jeśli ktoś został pominięty .... przepraszam ... obiecuję, że następnym razem mocniej przyłożę ... sorry ... się przyłożę ... :oops: :roll: :lol:

Witam serdelecznie :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj w końcu skończą krycie dachu 8) 8) 8)

Pan&PanisSmith spokojnie, my mnóstwo rzeczy załatwialiśmy "na wariata" np. wczoraj rury do przebicia się przez odeskowanie dachu (bo kominki wentylacyjne mają za krótkie wpusty)... tylko dobrą farbę na siwe włosy sobie kup :wink:

racerbo jak się ktoś obija to później nadrabiać musi :wink:

ja odbębnie jeszcze dwie rozmowy telefoniczne z klientami do których sie zabieram od rana jak pies do jeża bo łatwe nie są .... a potem z z Zołzą do weta ... i zaś kroplóweczka czyli trzy godziny kimania na kozetce wisząc nad kotą i trzymając łapke coby nie zginała :roll: