Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Nie za bardzo wierzę w przyjaźń damsko męską, nie dlatego że jest zła, tylko zwykle źle się kończy, u małolatów i u starszych tak samo. Poparte wieloma przykładami. Abstrahując od Waszej znajomości, mówię o swoim otoczeniu.

To ty jeszcze mało przeżyłeś chyba bo to co mówisz to blef :)

a po środku?

co tu za awantury! Staremu drzemać nie dają... a wreszcie na czeźwo kciał się żdżymnońć

tu ? a cos Ty ... tu nie ma awantur ... tu sie wszyscy nawzajem szanujom i lubiom ... :D

PS. Dzisiaj skończyłem PROTOKÓŁ!!!! Kużwa, ponad miesiąc siedziałem. 114 stron A4. Prawie 950 punktów pomiarowych.

nie no , gratuluje .... to koniecznie trza opić... :D :wink:

Gość coolibeer
no i dziennika nie ma.

Szkoda może troszkę Coolibeer co?

Jest Twój jakby co - no ale może trochę szkoda, ech.............

Anooo troszeczkę szkoda ale co zrobić 260 fotek :( damy radę...

lecę na uć więc jak coś to kom.

bry ... z Zołzą wróciłam .....

jest diagnoza ....

zasadniczym problemem jest choroba nerek .... mam wyniki badań biochemii .... dwukrotnie przekroczona najwyższa dopuszczalna wartość mocznika ... norma jest od 9 do 21 , a ona ma 43....

z uwagi na obrzęki płuc i mózgu - nie możemy Jej "przepłukać" kroplówkami .... ma niestandardowe leczenie antybiotykami i lekami moczopędnymi .... zastrzyki będę Jej robić do niedzieli .... dwa dziennie .... :roll:

zjadła przed chwilą łyżeczkę pokarmu - pierwsze żarcie od 4 dni .... nie zwróciła....ponadto protestuje przed braniem na ręce i syczy na Rudego jak jej dokucza ..... czyli że chyba idzie ku dobremu ... :D