Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozpierzchli nam się forumowicze ale mam nadzieję, że za jakis czas- jak pisze aniahubi- wszystko wróci do normy a forum będzie sobie działało bez żadnych kłotni, obrażania sie itp.

też jesteś idealistką:D a może trzeba się cieszyć , że forum będzie sobie działało;)?

Własnie poczyniłam ostatnie (mam nadzieję :) )poprawki w swojej pracy dyplomowej. Teraz czekam na akceptację i już niedługo będe miała to wszystko z głowy- no jeszce obrona ale to już mam nadzieję, że formalnośc.

wystarczy wziąć przykład z Ani i już niedługo będziemy Ci gratulować:)

Przyzwyczaisz się :)

Żeby dostawać powiadomienia musisz ustawić sobie subskrypcję - jest w takim wąskim pasku tuż nad początkiem każdej strony, nazywa się narzędzia wątku.

W nowych wątakch, to wiem.

Ale dlaczego ze starych, w których już kłapałam dziobem nie dostaję powiadomień :mad:

Jeśli chodzi ci o stare takie sprzed całego tego zamieszania to trzeba od nowa wynajdować :evil:

A w nowych nawet jak coś napiszesz to musisz poniżej okienka wpisu zaznaczyć subskrypcję, lub w ustawieniach zaawansowanych gdzieś w panelu użytkownika.

No to :mad: pięknie :jawdrop:

• 2 weeks później...
tomkwas :) trzymanie kciuków pomogło. Obrona na 5. Rewanż oczywiście murowany- zgodnie z obietnicami :D

No przyznam sie, że kciuków nie trzymałam, ale kiedy napisałaś o obronie życzyłam Ci pomyślnego zaliczenia.:)

Cieszę się bardzo agus i Gratuluję!!!!!:)