Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

betina, na twoim miejscu też bym się nie martwił ... To tylko mnie zastanawia czy vega tu i vega tam ... to ta sama, buchająca nienawiścią do upubliczniania wiadomości o postępach w zwalczaniu tkanki tłuszczowej, osoba.

oczywiście że ta sama :)

Ja nigdy się nie ukrywałem :-)

Widzę że moja sława mnie przerasta :D To miód na moje serce!

Edytowane przez vega1

heh skąd ja to znam. Narobi szumu, a potem piszę iż ma nadzieje że dosyć o tym :D

A zobacz mój pierwszy post w tym temacie. Napisałem tylko: zagląda. Potem znana już formuła z postępowania daggulki. Czyli delikatna prowokacja z Twojej strony i zmykasz :)

Reasumując. Nakręcasz się na kogoś a potem sam gasisz ogień który podkładasz?

Pozdrawiam

Nie robię szumu ... chciałem się tylko upewnić że Ty to Ty. Zrobiłem to z ciekawości i w celu wyrobienia sobie opinii. Ciekawość zaspokoiłem, opinię wyrobiłem i mam ją dla siebie.

I naprawdę .... nie dasz rady wciągnąć mnie w pyskówkę. Zbyt szanuję słowa, które po sobie zostawiam w różnych miejscach i które mogą potem długo o mnie świadczyć, by je marnować na jałowy dyskurs o tym kto z nas jest bardziej be.

Zdrowia życzę.

Nie robię szumu ... chciałem się tylko upewnić że Ty to Ty. Zrobiłem to z ciekawości i w celu wyrobienia sobie opinii. Ciekawość zaspokoiłem, opinię wyrobiłem i mam ją dla siebie.

I naprawdę .... nie dasz rady wciągnąć mnie w pyskówkę. Zbyt szanuję słowa, które po sobie zostawiam w różnych miejscach i które mogą potem długo o mnie świadczyć, by je marnować na jałowy dyskurs o tym kto z nas jest bardziej be.

Zdrowia życzę.

Super ta wypowiedź! :yes:

http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif

• 2 weeks później...