Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wciąż nie umiem się przyzwyczaić do nowej wersji "Foruma" :bash:

Nie stukaj tak, bo Ci się grzywka rozwichrzy;-) Miałaś tyle emotek na starym Forumie? Nie miałaś! Prawda jest taka, że w ciężkich chwilach nawet byś se głową w mur walnąć nie mogła.

...jutro ciekawy dzień mnie czeka. Jak się udają moje zamierzenia, to wieczorem opowiem :wiggle:

Uzbrajam się w cierpliwość i czekam...a może jutro też opowiem o moich marzeniach, tfu...zamierzeniach.

:goodnight:

Ufff, wróciłam zmęczona jakbym przerzuciła wagon węgla :yes: (nie lubię łazić po sklepach :no:

Łowy częściowo udane. Co prawda nie znaleźliśmy zamykanych półek do "komputerowni", ale za to kupiliśmy regał na przetwory, osłonki na doniczki, trochę szkła bezbarwnego, które uwielbiam (ciekawe naczynia), brakujące maty do szuflad kuchennych i różne ikeowskie drobiazgi.

Wracając wstąpiliśmy do Leroy`a gdzie udało nam się wypatrzeć i kupić półkę do dolnej łazienki i wieszak, właściwie to stojak do górnej :rolleyes:

Obok był Auchan, w którym załatwiliśmy sprawę imieninowego prezentu na niedzielę dla mojego brata, tudzież żywnościowe zakupy, więc do domu dotarłam już nieco zmierzła i umęczona, jakbym cały dzień ciężko harowała.

Coraz bardziej nie lubię robić zakupów, ale te cholery nie chcą przyjść same do domu :mad:

A Ty odpoczywaj po tej harówce, żebyś sił na resztę roku nabrała, ale za bardzo do laby się nie przyzwyczajaj :lol2:

;)

Witam

Cieszka ja miło Cię znów widzieć/słyszeć/czytać normalnie się stęskniłem :D

rozumiem Cię z tymi zakupami, też nie cierpię

pozdrawiam Ciebie, Większą połowę i Wszystkich czytających

TINEK

Witaj Tinku :wave::wave::wave:

Najchętniej bym Cię wyściskała, szkoda, żeś tak daleko :hug:

Żebyś wiedział jak mi brakowało Forumowych Ludków :cry:

Będę się starała zaglądać tu w miarę regularnie, choć po tych zmianach jakoś mi tu wciąż trudno się odnaleźć :cool:

Miało być lepiej, ale jak to z reguły bywa lepsze jest wrogiem dobrego :lol2: