Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam po urlopie :)

Bardzo się cieszę, że cieszynianka wróciła :) I Tinek zagląda, nawet shell się znalazła...

W nowej rzeczywistości daje się odnaleźć, praktyka czyni mistrza :)

to ja też się cieszę :wave: i z tej radości se nawklejam obrazków: i tralala :wiggle: i hopsasa:lol2:

chyba mi się obwody przepaliły od tego słońca, dobrze, że się ochłodziło

Cieszynianko Ktoś kiedyś powiedział: jeżeli nie możesz czegoś zmienić, musisz zmienić swój stosunek do tegoż - proponuję poćwiczyć na FM:cool:

No przyznaję, to ja mówiłam, że trzeba zmienić swoje nastawienie do tego co uwiera i nie da się zmienić.

No i właśnie próbuję to zrobić :cool: Ćwiczę swoją cierpliwość :bash:

Jak mnie nie było, to byłam cały czas w drodze. Choroba bliskiej osoby, szpital jeden, drugi, operacja, leczenie, codziennie dojeżdżaliśmy odwiedzać sporo kilometrów, wracaliśmy późnym wieczorem, na "Foruma" nie było już czasu ani siły, a dodatkowo "umiliły" korzystanie z niego te wszystkie nowości (niech to &$`+%#> itd.) :(

Ps. Jak wyszło to wędzenie ????????????????????????????????????

Jak sobie o tym wędzonym pomyślę, to mam pełną paszczę śliny :cool:

Przyłaczy się ktoś????

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTplOgtR6hSVAcVvEAa767p9Gtn8BG35w7lpsUC_X6-qeWg0Sk&t=1&usg=__ZHhVKVTDMFiF5Yf3cm0hwcSx05c=

betina-ja do tej kawy lgnę:) Po piance domyślam się,że to fusiara?Oj,na ten deszcz jak znalazł,jak znalazł;) Kutwa,chyba podpalę w kominku.Tak jakoś w domu...brr.ślimakowato.To się nazywa izolacja domu!:jawdrop: Polakowi to naprawdę nie dogodzisz!

• 2 weeks później...