Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę że jest kilka tematów na których o głupotach można porozmawiać. Ja z małym doświadczeniem jestem. I czytam tematy, takie w których wyliczenia, rozliczenia, porady fachowe. Zastanawiam się czy Ci fachowcy, tak naprawdę mają czas, chęci i siły na takie poszukiwania ? Pewnie że fajnie pochwalić się jakąś nowinką, oszczędnościami wynikającymi z jej zastosowania, ale sam wiem że często jest tak że jest czas na kilka telefonów do znajomych, odwiedziny w najbliższych sklepach i sprawdzenie stanu cen, i wybiera się technologie na która nas stać, jest praktyczna, łatwa w montażu i dobrze wygląda. Pewnie że takie forum jest po to by takie wybory ułatwić, jednak czasami mam wrażenie że niektóre wypowiedzi to po prostu marketing lub przechwałki.

Dlaczego o tym piszę, bo to temat o "pierdołach" - tak mnie tam naszło.

z tym postukaniem będzie chwilowo trochę trudno, bo od wczoraj zaczęliśmy maraton imprezowy i szybko wieczorem na forum na zawitam, a z rana to nie dość, ze trochę głowa boli to też może głupio z obcym stukać

Szkoda..............ale z rana też jest fajnie...............a że obcy, nie ma problemu...............Andrzej jestem i..............możemy działać, hehhehehheheee

Widzę że jest kilka tematów na których o głupotach można porozmawiać. Ja z małym doświadczeniem jestem. I czytam tematy, takie w których wyliczenia, rozliczenia, porady fachowe. Zastanawiam się czy Ci fachowcy, tak naprawdę mają czas, chęci i siły na takie poszukiwania ? Pewnie że fajnie pochwalić się jakąś nowinką, oszczędnościami wynikającymi z jej zastosowania, ale sam wiem że często jest tak że jest czas na kilka telefonów do znajomych, odwiedziny w najbliższych sklepach i sprawdzenie stanu cen, i wybiera się technologie na która nas stać, jest praktyczna, łatwa w montażu i dobrze wygląda. Pewnie że takie forum jest po to by takie wybory ułatwić, jednak czasami mam wrażenie że niektóre wypowiedzi to po prostu marketing lub przechwałki.

Dlaczego o tym piszę, bo to temat o "pierdołach" - tak mnie tam naszło.

Zgadza się, tu jest wszystko od mydła po powidła!!!!!!!!

I chyba na każdym forum tak jest. Nudno by było.

A tak: jeden o sexie, drugi o wędkowaniu, a trzeci o sexie na rybach :)