Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Konie jak to konie ... bezrozumnie idą tam gdzie im preria lepsze warunki bytowe zaproponuje. Trawę bardziej zieloną, czystą wodę, nieskrępowaną swobodę wypowiedzi, znajome ... stadło (?) i wreszcie od czasu do czasu zlot wszystkich chętnych koni.

Co nie znaczy, że muszą wybrać jedną prerię i tylko jedną trawkę skubać. Konie są mobilne ...

Nie kracz proszę .......... siedemnaśie to jest w tej chwili .....

Dziwi mnie, że nie zobaczysz RW bez wcześniejszego zalogowania się, że pomimo zalogowania nie ma opcji odpowiedzi......

Może ja jestem niecierpliwa, może nie lubię jak się grzebie przy czyms co znam .........

Nie kracz proszę .......... siedemnaśie to jest w tej chwili .....

Dziwi mnie, że nie zobaczysz RW bez wcześniejszego zalogowania się, że pomimo zalogowania nie ma opcji odpowiedzi......

Może ja jestem niecierpliwa, może nie lubię jak się grzebie przy czyms co znam .........

Temat "zamknięty"? Szkoda, albo trzeba gacie wklejać gdzie popadnie i całkiem zlikwidują forum...

Część z nas prowadziła dzienniki.Siłą rzeczy po wybudowaniu nie wszyscy maja o czym pisać i szukamy sobie jakiejś swojej niszy gdzie można popleść, powygłupiać sie, nie tracić kontaktu z forumowymi znajomkami. Pzyzwyczajamy sie do pewnych wątków, do współpisaczy ....... i jak się już tak trochę zadomowisz ...... to trach ...... ktoś coś sp..........

Temat "zamknięty"? Szkoda, albo trzeba gacie wklejać gdzie popadnie i całkiem zlikwidują forum...

Ale przecież każdy (no zdecydowana wiekszość) gacie wkłada na siebie ........ mniejsze- wieksze, zabudowane -skąpe, tradycyjne-fikuśne ........ gdybyż to o gatki chodziło ;)