Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak pogoda?

Wielkie pakowanie na morską przygodę!!!!!!! Wolne w pracy załatwione, zakupy w wędkarskim zrobione, zaskórniaki przygotowane przed żonkę, hehhehehe

Teraz tylko sprawdzenie pogody, kanapki wyszykowac i siup na morze!!!!!! czyli 3 rano pobudka, bo wypływamy z portu o 5 :)

Mam nadzieję,że się coś złowi na kolację no i Neptun bedzie łaskawy i teraz będe mniej nęcił...................

Jak pogoda?

Wielkie pakowanie na morską przygodę!!!!!!! Wolne w pracy załatwione, zakupy w wędkarskim zrobione, zaskórniaki przygotowane przed żonkę, hehhehehe

Teraz tylko sprawdzenie pogody, kanapki wyszykowac i siup na morze!!!!!! czyli 3 rano pobudka, bo wypływamy z portu o 5 :)

Mam nadzieję,że się coś złowi na kolację no i Neptun bedzie łaskawy i teraz będe mniej nęcił...................

No i co?

Jak było?

Ja podglądałem tydzień temu takie wędkowanie.

Cóż - "z braku laku" można i tak, ale to już chyba ostateczność, prawda? -:)

http://x.garnek.pl/ga2639/ee4e8ebd32d87a11380171a3/na_rybach_centrum_londynu.jpg

Edytowane przez bobiczek

No i co?

Jak było?

Ja podglądałem tydzień temu takie wędkowanie.

Cóż - "z braku laku" można i tak, ale to już chyba ostateczność, prawda? -:)

http://x.garnek.pl/ga2639/ee4e8ebd32d87a11380171a3/na_rybach_centrum_londynu.jpg

Ja tam 14 dorszyków nadłubałem!!! I jodu się nawdychałem na kolejny miesiąc.

A takie wędkowanie w mieści mnie nie kręci.........no ale gdyby nie było wyjścia to i tam bym kija pomoczył.......