Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Schizofrenia w czystej postaci.

pewnie nie potrzebujesz pouczania - ale nigdy nie oceniaj bez zrozumienia.

Prawda Cieszka i Tinek ? -:)

Dobra , bo za tajemniczo.

Znamy się z widzenia Amalfi.

Z Tinkiem spałem, a Cieszka zrobiła kiedyś extra grilla.

Na forumowym spotkaniu.

Szkoda że nie jadłaś z nami kiełbasy i nie spałaś obok -:)

PS: żartowałem -:)

ale i tak szkoda ż nie spałaś -:)

Edytowane przez bobiczek

Melduje powrót z zakupów..............i od jutra śmigam do pracy nowym rowerkiem :) jupi jupi!!!!!! kondycja się poprawi no i brzuszek się zgubi....nie wspomionając jak mi się mięśnie udek poprawią...........

Popieram! Też śmigam do pracy rowerkiem (6 kilosów!).W zeszłym roku też kupiłam nowy rower - starego "górala" zamieniłam na "miejski". Jak pierwszy raz na niego wsiadłam i ruszyłam do pracy, to gęba sama mi się śmiała! :D Jakbym się przesiadła z malucha na mercedesa... ;)

A wzrost kondycji to masz jak w banku! ( o ile to powiedzenie nie straciło na aktualności...)

To Wy tak wszyscy razem spaliście? Cieszynianka, masz kobieto zdrowie. ;)

:wiggle: Dzięki Bogu nienajgorsze to moje zdrowie,

A, że spaliśmy to chyba za dużo powiedziane, raczej wszystko inne robiliśmy (śpiewy, hulanki, obżarstwo - ogólnie rzecz biorąc świetna zabawa w przemiłym towarzystwie). Konie na szczęście nie poniosły, uszy też nie odmarzły, choć zimno było jak cholera. Odsypiać było trzeba po powrocie.

Trzeba to powtórzyć koniecznie :yes:

Popieram! Też śmigam do pracy rowerkiem (6 kilosów!).W zeszłym roku też kupiłam nowy rower - starego "górala" zamieniłam na "miejski". Jak pierwszy raz na niego wsiadłam i ruszyłam do pracy, to gęba sama mi się śmiała! :D Jakbym się przesiadła z malucha na mercedesa... ;)

A wzrost kondycji to masz jak w banku! ( o ile to powiedzenie nie straciło na aktualności...)

Ja mam trochę bliżej do pracy, ale samo zdrowie pośmigac na 2 kółkach, żonka kazała mi miejskiego kupić, ale ja jeszcze za młody i ...........na góralu pomykam :)

Najwyżej następny już bedzie poważniejszy rowerek :) Mam nadzieję, zę pośladki mi się wzmocnią :) hehhehehehe

Ja mam trochę bliżej do pracy, ale samo zdrowie pośmigac na 2 kółkach, żonka kazała mi miejskiego kupić, ale ja jeszcze za młody i ...........na góralu pomykam :)

Najwyżej następny już bedzie poważniejszy rowerek :) Mam nadzieję, zę pośladki mi się wzmocnią :) hehhehehehe

A do czego Ci potrzebne wzmocnione pośladki? :o