Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A my z koleżankami z byłej (dla mnie) już pracy co jakiś czas spotykamy się na piwie, żeby pobiadolić na firmę, obgadać szefostwo i takie tam. I od razu wszystkim lepiej się robi - a mi najbardziej, bo juz tam nie pracuję :D

ciekawe czy to ta firma, o której myślę :wink: hmmm... ja też mam za sobą jedną byłą firmę, ale chyba tak się cieszę, że jest byłą, iż nawet na nią nie biadolę :lol: :lol: :lol:

a ja od 18 lat i 9 dni i 22h w tej samej firmie :-?

Hm ja od ponad 26 lat :roll: :lol:

ale ja już mogę iść na emeryturę :wink:

A ja jeszcze nie mogę :-? :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piotruś ...co Ty też opowiadasz .... facet z Twoją energią , dobrocią ogolnozakrojoną emanującą na odległość .... i Ty byś się chciał w domu zamknąć?

no coś Ty ..... w życiu .... świat Cię potrzebuje :D

a w ogóle to dzieńdoberek na wieczór :D ... i niebawem pewnie dobranoc :-?

Piotruś ...co Ty też opowiadasz .... facet z Twoją energią , dobrocią ogolnozakrojoną emanującą na odległość .... i Ty byś się chciał w domu zamknąć?

no coś Ty ..... w życiu .... świat Cię potrzebuje :D

a w ogóle to dzieńdoberek na wieczór :D ... i niebawem pewnie dobranoc :-?

Przecież nie pisze, że pójdzie, ale, że może, tak się z nami drażni kolega sympatyczny i wesoły, bo mu poczucie humoru dopisuje :D

Dzieńdoberek wszystkim z mokrej i szarej Warszawy

Autobusy zapłakane deszczem wożą ludzi od siebie do siebie

Po błyszczącym, mokry asfalcie jak po czarnym gwiaździstym niebie

Od tygodnia leje w mym mieście, ścieka wilgoć po sercu i palcie

Z autobusu spłakanego deszczem liczę gwiazdy na mokrym asfalcie

A my z koleżankami z byłej (dla mnie) już pracy co jakiś czas spotykamy się na piwie, żeby pobiadolić na firmę, obgadać szefostwo i takie tam. I od razu wszystkim lepiej się robi - a mi najbardziej, bo juz tam nie pracuję :D

ciekawe czy to ta firma, o której myślę :wink: hmmm... ja też mam za sobą jedną byłą firmę, ale chyba tak się cieszę, że jest byłą, iż nawet na nią nie biadolę :lol: :lol: :lol:

Myślę, że to ta....na C :wink:

Dziewczyny biadolą, ja się cieszę, razem ich obgadujemy :oops: :D

A najdłużej w jednej firmie pracowałam ....prawie 6 lat ( w tym 6 mies macierzyńskiego :D ) :roll: