Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiedziałam, gdzie to wkleić, a podobalo mi się, no to wpadłam tu.

Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:

-jak tam Twój wczorajszy sex

-beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?

- no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna, romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, że godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu!

W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów...

-jak tam Twój wczorajszy sex?

-nie no-zajebiście! przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, wybzykałam, zasnąłem! A u Ciebie?

-kur..., u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było kur... tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapierdalać do domu na piechotę. przychodzimy-kur... przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece!! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem kur... przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wkurwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem...

genialne :)

widać, jak inaczej rozumują mężczyzna i kobieta

no ja własnie tez cos krótkiego ...

moja mam dzis mnie zastrzeliła ... mówie jej, ze do Czech jade ...czy cos potrzebuje żebym jej kupiła :roll:

a ona : po co?

ja mówie, ze zabieram starszą na zakupy ciuchowe i sama musze se kupic na zime kurtke czy futerko ...cokolwiek ...

a ona mi:

wiesz ... tylko pamietaj , ty masz już swoje lata ... nie kupuj przypadkiem takiej "ledwo za dupe" .... Ty musisz sie już ciepło ubierac ...

noz jasna cholera ... ja mam 35 czy 55? :evil:

Ja kurtkę potrzebuje krótką ale bez ściągacza na dole, taką do auta. :roll:

a mi przez ta budowę to się wszystko pokończyło :(

też potrzebuję kurtkę, ale taką ciepłą i też krótka do auta....

ale najważniejsze to buty: grube, różowe walonki jako żart od mamy w zeszłym roku są świetna na ta naszą wieś, śnieg...ale jak ludzie nie widzą...do miasta muszę mieć inne, a teraz kupienie takich butów to 200zł minimum....no muszę jakieś w miarę porządne, żeby chociaż 2 sezony wytrzymały...

Eeeee Daga mja mam tez dzis dzwoniła ale po to, zeby mi powiedzieć, ze kupi mi stolik w Ikea za 15zł bo jest przeceniony i czy ja go chce :lol:

niezłe są te nasze mamuśki , jednego pokroju widzę - nadgorliwe :lol:

kordzina - buty to u mnie na jeden sezon ...cokolwiek bym z nimi nie robiła i jakiekolwiek by nie były super , i tak sie rozpieprzą :oops: ... więc co rok mam inne ..... :roll:

dobrze, że mi przypomniałas ...buty też se musze kupić bo ubiegłoroczne na pewno już nie żyją ... :roll:

moja starsza to se kupiła zajebiste czerwone przecierane glany .... zakochałam sie w nich od pierwszego wejrzenia ... takie nosiłam kilkanascie lat wsrtecz ..... :roll:

teraz do eleganckich czarnych spodni i marynary nie bardzo halo .... praca niestety zobowiązuje :roll: