Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eeeee Daga mja mam tez dzis dzwoniła ale po to, zeby mi powiedzieć, ze kupi mi stolik w Ikea za 15zł bo jest przeceniony i czy ja go chce :lol:

a które stoliki są przecenione...??

Nie są chyba przecenione tylko w dziale wyprzedaży znalazła stolik Lack.

No i zaś byłam wywalona z Foruma :evil:

Jak to jest powiedzcie, jeśli się zalogujesz na FM, to nie można doopy potem od fotela odrywać bo za karę wywala. Zalogowałam się dziś jak zawsze, trochę sobie pobuszowałam, potem poszłam walczyć z obiadem, a jak wróciłam to ... :evil:

Co to się dzieje :o :roll:

Zalogowałam się dziś jak zawsze, trochę sobie pobuszowałam, potem poszłam walczyć z obiadem, a jak wróciłam to ...

Długo walczyłaś ;)

Cookies na FM są ustawione bodaj na 2 godziny, trzeba po prostu odświeżyć stronę raz na jakiś czas

:o No, sporo czasu (łącznie z konsumpcją :oops: )A to już jestem teraz w domu :D

Co jakiś czas przrbieżka na górę i ... klik :lol:

Dziękuję za poradę :D

czy ktoś będzie się dziś alkoholizował? :roll:

kuuuuuźwa .... ja dopiero jutro wieczorem mogę .... i to z Wami na forum bo na żywca zaś nie wypaliło ....

nie czuję się jeszcze na siłach siedzieć w pubie i chlać piwsko w międzyczasie cherlając jak gruźlik zaawansowany zwracając tym samym uwagę okolicznie siedzących znajomych człowieków ... :oops: :-?

w Czechach mnie nikt nie zna .... se moge cherlać do woli na tych zakupach ... :lol:

a dziś nie zdążyłam do wracza .... leki mi się jutro kończą ..... ale se w weekend pizne inhalacje i bedzie git :wink:

oooo....ponury63 zawitał do nas ....

może popierniczy z nami o głupotach ... :wink: :lol: