Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piotrek ...niemożliwy jesteś..... kiedy z Tobą nie gadam to albo coś aktualnie szamasz albo gotujesz .... Twoja żona ma z Tobą zdecydowanie za dobrze :D

choć z drugiej strony jakbym miała gotującego chopa to bym się chyba w drzwi nie zmieściła :oops: :lol:

Żona docenia moje gotowanie owszem :D

no ...kochany ... spróbowałaby nie ...

rzadkość jest , ze facet lubi gotować ... znam osobiście ze trzy takie wyjątkowe egzemplarze z czego jeden to mój kuzyn .....

stawiam go za wzór mojej starszej ....

no bo kurde .... facet sam z siebie .... zmienił zawód drastycznie na policjanta , zrobił w międzyczasie studia a teraz rozwiązuje zagadki kryminalne w śledczej .... a zaczynał właśnie jako kucharz :D

Żona docenia moje gotowanie owszem :D

no ...kochany ... spróbowałaby nie ...

rzadkość jest , ze facet lubi gotować ... znam osobiście ze trzy takie wyjątkowe egzemplarze z czego jeden to mój kuzyn .....

stawiam go za wzór mojej starszej ....

no bo kurde .... facet sam z siebie .... zmienił zawód drastycznie na policjanta , zrobił w międzyczasie studia a teraz rozwiązuje zagadki kryminalne w śledczej .... a zaczynał właśnie jako kucharz :D

:o

no, naprawdę ... skończył średnią szkołę w zawodzie kucharz :D

i pracował jakiś czas w tym zawodzie .... a potem mu się tak pozmieniało ...

zawsze go podziwiałam ... człowiek który wiedział czego chce i potrafił to osiągnąć ... :wink:

skoro Moja Większa Połowa wyjechała :o

:lol: :lol: :lol:

a moja odjechała :lol: :roll: :lol:

moje 3/4 poszło na piwo z kumplami i pewnie zostanie spać w "mieście "

no cóż będę dziś spała "z sensem " i "bez zasad " :wink:

Hmmm, podobne proporcje :lol:

Proporcje, proporcjami ----- > nie wnikajmy w szczegóły, ale już wróciłem, a tu CISZA nikogo nie ma :o :wink:

piękny poranek w pracy ....a potem zakupy ....

kuźwa .... piękny to bedzie wieczór .... se odbije za cały tydzień abstynencji ....

więc albo popiernicze dziś konkretnie albo padne jak złotówa po 2 lampce martini ... :oops: