Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cieszka , Tinek co Wy z tym żegnaniem się ze mną ja nie umieram (chyba nie) będziemy się witać do upadłego

łabądek to taki biały pierdziel co siedzi w wodzie a czasem łeb trzyma pod wodą (tak robi jak mój kolega próbuje pierdziela sfotografować)

martini mniamnuśne

Wy mnie Kochani przy życiu trzymacie

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A gdzie są wszyscy no gdzie?!! :cry: :cry: :cry:

Galka dzielna jesteś kobita ja od 2 lat chodzę z zębem do dłutowania (ząb mądrości) i nie mogę się zebrać nie dlatego żebym utraty rozumu wraz z zębem się bała....a może dlatego??. Ale coś mnie zaczyna boleć gnojek więc nie wiem czy u zębologa nie wyląduje

łabądek to taki biały pierdziel co siedzi w wodzie a czasem łeb trzyma pod wodą (tak robi jak mój kolega próbuje pierdziela sfotografować)

martini mniamnuśne

Ale tu chyba nie o tego łabądka chodziło :o[/quote

tak ....o a ja o takim myślałam ale inteligentna jestem :roll: :roll: :o :o :oops: :oops:

Cieszka , Tinek co Wy z tym żegnaniem się ze mną ja nie umieram (chyba nie) będziemy się witać do upadłego

...........

A bo nam się spodobało.... a właściwie to nie wiemy czy nam się spodobało, bo się nie pożegnaliśmy, ale jakbyśmy się pożegnali to na pewno by się nam spodobało (ale zamotałem, ale mówię za siebie)

:wink:

No to ja też do tego klubu się zapisuję.

A zwariwane pomysły z ostatnich dni...wczoraj na parkingu w środku miasta wchodziłam do własnego auta przez bagażnik. Zacięły mi się oba zamki w aucie. Jedynyny, który dało się otworzyć był tylko z bagażnika.

Nie mówię już o zakładaniu rajstop, piciu kawy w czasie jazdy...oczywiście kiedy jadę w chrakterze pasażera z własnym mężem.

...........

A bo nam się spodobało.... a właściwie to nie wiemy czy nam się spodobało, bo się nie pożegnaliśmy, ale jakbyśmy się pożegnali to na pewno by się nam spodobało (ale zamotałem, ale mówię za siebie)

bo czasem tacy ludzie ....tu i teraz..... stają się sobie bardziej przyjaciółmi niż wieloletnie klachające dla zasady psiapsiółki.... :lol:

Edzia ... Twój kot mnie maltretuje ... kładzie mi się na laptoku i domaga się głaskania :roll: :lol:

Edzia ... Twój kot mnie maltretuje ... kładzie mi się na laptoku i domaga się głaskania :roll: :lol:

Daga one chyba telepatycznie się komunikują, mój robi dokładnie to samo... :wink:

Edzia to Ty jesteś parkingowy kamikadze :D

Rajstopy w aucie też zdarzyło mi się zakładać ale picie kawy kiedy prowadzi mój

TŻ graniczy z cudem.Jeśli już to z butelki ze smoczkiem :D

Galka nie miałam wyjścia - bagażnik albo szyba...no jeszcze powrót PKP i odholowanie auta.

Normalnie nie zamykam jednych drzwi, ale tylko jak auto jest w garażu, albo na firmowym parkingu.

Kawę mąż zrobił mi w poniedzialek przed wyjściem do pracy ( a mamy nowy ekspres :wink: ) grzebałam się strasznie i nie zdążyłam wypić. Zanim dojeżdżamy do normalnej drogi szybciej niż30/h nie da rady jechać...daggulka potwierdzi :D

...........

Chyba coś w tym jest :wink:

No to ja też do tego klubu się zapisuję.

A zwariwane pomysły z ostatnich dni...wczoraj na parkingu w środku miasta wchodziłam do własnego auta przez bagażnik. Zacięły mi się oba zamki w aucie. Jedynyny, który dało się otworzyć był tylko z bagażnika.

Nie mówię już o zakładaniu rajstop, piciu kawy w czasie jazdy...oczywiście kiedy jadę w chrakterze pasażera z własnym mężem.

ja tez już kiedyś wsiadałam do swojego auta przez bagażnik fajnie było tylko ludzie się oglądali za mną