Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześć, robaczki ....

a bo tak jakoś zeszło ... na priv pierniczyłam z bardzo interesującą osobą :D

i od rana spać nie mogę ... ten kaszel mnie wykończy ... :roll:

a wiecie co?

u mnie za oknem pięęęęęęęękne słońce ..... normalnie szok :D

czyli dziś będe na forum z doskoku ... ide się przejść z grabkami kole roślinek ..... w kaloszach oczywiście :oops: :roll: ..... a w międzyczasie poopalam facjate bom już balda jak córka młynarza :roll:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w styczniu pewnikiem .... :D

musimy poczekać aż Barbossie noga wyzdrowieje bo razem z Tinkiem będą sanie ciągnęli ... tak było ugadane ..... :roll: :lol:

ustalone było w oryginale że z Piotrusiem, a dopiero potem zastał dokoptowany Barboosa :D

nie ma że boli ...jak wszyscy to wszyscy , babcia i konkubent tyż ...

czyli , ze coulignon się jeszcze na pomoc pisał :lol:

delfina7 ...kochana ... do alkoholizowania , to ino ten wewontek ... nigdzie Ci lepiej nie bedzie ... :D

Tak , ja z wami piłam ,a pod blokiem opierd... mi samochód ze sprzętu.Szkoda gadać

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

se powojażowała ....proszę - się ludziom powodzi :p :D

czasem mnie ostatnio nachodzi , ze chciałabym tak wszystkim piznąć i wyjechać na kilka dni zostawiając wszystko za sobą ... :roll:

ale aż takie proste toto nie jezd ... :wink:

Tak się mówi - nie mogę. Kto jak kto, ale Ty potrafisz sobie zorganizować wszystko :D

powiem tak .... staram się być na forum "prawdziwa" .... i Ci którzy mnie poznali osobiście mogą to potwierdzić .... nie udaję kogoś innego .... mam tu jednego nicka i jestem jaka jestem :roll:

i być może mogłoby się wydawać, ze potrafię sobie ten świat zorganizować tak żeby było mi wygodnie ... i pewnie poniekąd tak jest :wink:

ale jest też coś takiego jak siła wyższa .... i teraz niestety nadszedł w robocie taki czas , że jestem zdana na siebie .... pracownica odwinęła mi niezły numer ... musiałabym się nad tym nieźle nagłowić żeby wpaść na takie cuś :wink: i musiałam ją zwolnić .... no i zostałam sama prowadząc biuro :oops:

nauczona doświadczeniem szukam pracownika ... ale solidnego - takiego za którego będę pewna ( i powiem szczerze , po doświadczeniach z babami - myślę o zatrudnieniu faceta ) .... zanim go znajdę ( a szukam już jakiś czas ) , przyjmę na staż , wyszkolę .... minie kilka ładnych miesięcy - do tego czasu jestem uziemiona do tego stopnia , że mając problemy zdrowotne przy których powinnam bezwarunkowo leżeć w łóżku - muszę naginać do pracy od poniedziałku do soboty ... no bo zobowiązania, bo umówione spotkania , bo ktoś musi to robić .... :roll:

tak, że masakra , kochana ...masakra ... :oops:

teraz nie mogę ... praca :-?

ale z utęsknieniem czekam na styczeń i na kulig :wink:

a wcześniej - jeśli coś się uda to bedzie cud nas wisłą :-?

czyli decyzja zapadła KULIG W STYCZNIU ( bo się wachaliśmy, czy czasem nie zrobić go w lutym ) :)

im prędzej tym lepiej ... cobym nie zwariowała ...dla mnie mógłby być nawet w listopadzie :oops: :lol:

żartowałam :lol:

myślę, ze styczeń to dobry czas chyba ....

ale niech się inni może wypowiedzą ...

teraz nie mogę ... praca :-?

ale z utęsknieniem czekam na styczeń i na kulig :wink:

a wcześniej - jeśli coś się uda to bedzie cud nas wisłą :-?

czyli decyzja zapadła KULIG W STYCZNIU ( bo się wachaliśmy, czy czasem nie zrobić go w lutym ) :)

im prędzej tym lepiej ... cobym nie zwariowała ...dla mnie mógłby być nawet w listopadzie :oops: :lol:

żartowałam :lol:

myślę, ze styczeń to dobry czas chyba ....

ale niech się inni może wypowiedzą ...

no to niech się wypowiadają :) ( ale i tak my w trójkę zdecydujemy :D )

boszsszszz... jeszcze 3 miesiące .... ale warto czekać :D

ja mam nadzieję tylko, ze nasi forumowicze nas nie zawiodą jak zwykle ...

no a stała ekipa z dwóch ostatnich spotkań jak się nie stawi to do tyłków nakopie i bratków nasadzę ... osobiście :roll:

no bo skoro ja się mogę do Warszawy fatygować to mam nadzieję, ze i w tym przypadku dla wszystkich odległość nie będzie przeszkodą ... tym bardziej, ze tereny fajne ... naprawdę można się odchamić ... :D

no i co tu dużo .... no tęsknię za wszystkimi .... naprawdę ... :oops: :roll: