Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Piotruś .... fajnie by było gdybyście się z cieszką zastanowili , i stworzylii taką informację czego możemy się spodziewać , co jest w planach ... jakieś godziny tej imprezy , co trza wziąć ze sobą , co się będzie działo konkretnie ..... bo to , że ogólnie SIĘ BĘDZIE DZIAŁO to nie nowość :wink: :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i super .... jak trza bedzie .... wkleję informacje w pierwszy swój post na tym wewontku ... coby nowego nie zakładać , a coby każdy mógł przeczytać co najważniejsze i na bieżąco śledzić zmiany :D

a jak przyjdzie odpowiedni czas ....założymy wewontek spotkaniowy :D

potwierdzam Daga to najbardziej odjazdowa, najszczersza i najsympatyczniejsza dziewczyna jaką znam.

Daga jesteś super.

Co do zatrudniania facetów to strzał w 100. Ja w swojej sekcji mam 34 facetów i 2 kobitki. Faceci są super. Nie zajmują się duperelami, są konkretni. Można wywalić prosto z mostu i jest ok nikt się obraża, nie ma focha. Mnie pracuje się z facetami super.

potwierdzam Daga to najbardziej odjazdowa, najszczersza i najsympatyczniejsza dziewczyna jaką znam.

Daga jesteś super.

mnie chodziło tylko o to, że jestem szczera :oops:

niestety szczerość czasem nie popłaca .... ale przyjmuję konsekwencje zawsze z całym inwentarzem... :lol:

Co do zatrudniania facetów to strzał w 100. Ja w swojej sekcji mam 34 facetów i 2 kobitki. Faceci są super. Nie zajmują się duperelami, są konkretni. Można wywalić prosto z mostu i jest ok nikt się obraża, nie ma focha. Mnie pracuje się z facetami super.

też miałam okazję już z facetami pracować - i jak w życiu - jakoś lepiej się z nimi dogaduję :roll:

OK :) w kilka dni spróbujemy coś konkretnego zaproponować czyli dokładny termin, miejsce, ewentualnie "wstępne założenia programowe :D " ale reszta będzie zależała od ilości chętnych i to będzie dopiero przed samym kuliigiem ( oczywiście ze stosownym wyprzedzeniem :) )

Znaczy się, że mam już zacząć negocjacje z moją lepszą połową :wink:

OK :) w kilka dni spróbujemy coś konkretnego zaproponować czyli dokładny termin, miejsce, ewentualnie "wstępne założenia programowe :D " ale reszta będzie zależała od ilości chętnych i to będzie dopiero przed samym kuliigiem ( oczywiście ze stosownym wyprzedzeniem :) )

Znaczy się, że mam już zacząć negocjacje z moją lepszą połową :wink:

koniecznie , Tinek .... nie ma opcji coby Cię nie było .... :D

tak sobie pomyślałam , ze zdaję sobie sprawę, ze to samo połednie kraju i duża odległość z centrum i północy ..... forumowicze mogą się ugadać i np. Ci co z pobliża jednym autem przyjechać ... weselsza podróż i koszty transportu tańsze :wink:

to rozwiązanie wypróbowane mam wielokrotnie ....polecam .... :D

To widać, słychać i czuć :D

Daggulka, co do tego rzucenia wszystkiego itd... to nie martw się, im dłużej będziesz czekała, tym bardziej będzie smakowało, nie ma tego złego... :lol:

Anula, dzięki, jestem nareszcie i nadrabiam forum :D

Wszystko u Ciebie ok?

To widać, słychać i czuć :D

Daggulka, co do tego rzucenia wszystkiego itd... to nie martw się, im dłużej będziesz czekała, tym bardziej będzie smakowało, nie ma tego złego... :lol:

Anula, dzięki, jestem nareszcie i nadrabiam forum :D

Wszystko u Ciebie ok?

Leo Kochana

na ten czas ok

u mnie wiele się wydarzyło. Odbiłam się, nabrałam pewności siebie i jest mi z tym dobrze.

może i mnie ktoś zabierze :cry: :roll: :roll:

z samego centruma kraju --- napewno ktoś pojedzie z Cię zabierze :)

dokładnie ... mnóstwo ludzisków mamy z Warszawy .... :D

a jakby coś ... po zdecydowanym tonie Tinka wnioskuję , że już coś wymyślił w temacie transportu :D ... aż Wam wszystkim zazdraszczam .... dodatkowe kilka godzin wspólnie spędzonego czasu w grupach transportowych :lol:

tym razem to ja mam 45km i jadę swoim zgrzytem :roll:

Pisze z wesela. Imprezla przednia. Wlasnie popijam wodeczki zimna I sle pozdrawienia dla muratorkow:)

Swoją drogą to straszny jesteś nałóg. Na weselu w FM siedzisz. Zgroza.

Wszyscy tanczyli, mysmy przyszli do stolu, bo moja kobiete nozki juz bolaly, wiec na chwilke wszedlem sobie na forum:) Nalogiem bym tego nie nazwal:)