Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Piotrek ... razem sie bedziemy uczyć... nigdy w życiu nie jeżdziłam na nartach ...choć w góry mam 50km :oops: :lol:

kurde ...no bo jakby nie było ... od niedzielnego poranka mamy jeszcze cały dzień imprezowania ... :D

także w sobotę można wczesniej przyjechać i zrobic wypad na stok (choćby do knajpki na grzańca :oops: :wink: )

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jejku...to TŻ puściłam na ten Bałtyk a ja w zamian za to mam pojechać sobie w góry...to ja przyjadę do Was ale z nartami....niech ktoś też przyjedzie wczesniej i weżmie narty...wiem wiem wiem...jest ograniczona...ale uwielbiam...Dagullka ja cię nauczę, najpierw pójdziemy na grzańca a potem na stok, będizesz zjeżdzać :lol: :lol: :lol: ....grawitacji nie oszukasz.... :roll: :wink: :wink:

kordzina - kochana ... jeśli chodzi o urazy kopytek , to Barbossa na poprzedniej imprezie nam w zupełności wystarczy .... ja chcę jeszcze trochę pożyć - taka stara nie jestem coby mnie od razu dopbijać :oops: :wink: :lol:

na narty toja se jeno popatrze ... ewentualnie moge komuś ponieść w drodze do knajpki ... :lol:

kordzina - kochana ... jeśli chodzi o urazy kopytek , to Barbossa na poprzedniej imprezie nam w zupełności wystarczy .... ja chcę jeszcze trochę pożyć - taka stara nie jestem coby mnie od razu dopbijać :oops: :wink: :lol:

na narty toja se jeno popatrze ... ewentualnie moge komuś ponieść w drodze do knajpki ... :lol:

Ja juz widze jak jedziemy z choinkami w garsci z obłędem w oczach i potem widze jak rozrabiają gips w betoniarce i nas gipsuja :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja juz widze jak jedziemy z choinkami w garsci z obłędem w oczach i potem widze jak rozrabiają gips w betoniarce i nas gipsuja :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

toć po głębokich przemysleniach napisałam powyżej, ze rezygnuję doclelowo z jazdy i ino ponieśc narty komuś mogę :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol:

toć po głębokich przemysleniach napisałam powyżej, ze rezygnuję doclelowo z jazdy i ino ponieśc narty komuś mogę :oops: :lol:

Masz rację najwyżej pojdziemy na piwo i po oscypki.

jejku słuchajcie :oops: , a aaaa.....bo ja sie strasznie teraz nakręciłam na ten wyjazd mi dużo nie trzeba i się tak nieśmiało pytam, czy to tylko Wy jedziecie...Wy czyli "wrześniowi" czy "Bywalcy" też mogą...no i czy są jakieś przeciwskazania...wiem no nie śmiejcie się ze mnie, no nie wiem :wiek, predyspozycje...wiem zaraz będzie ubaw jak się patrzy...

Cieszynianka ty napisz czy można się napalać czy nie?????

Daggulka kobieto przeciez ciebie wszędzie pełno to na stoku też...a zresztą w piękny, słoneczny dzień ktoś od miejsca w knajpce też się przyda....jak ja lubię grzańce...ach

kordzina

KAŻDY .....powtarzam .... KAŻDY ...

może na kulig przyjechać .... :D

czy ma wpisów 5 czy ma ich 1555 ....

czy jest na forum stażem nowy czy stary ....

czy wiekowo małolat czy w kwiecie wieku ...

a wześniowi to już mus mają .... i na gardle nóż z wypisanym nickiem daggulka ... :lol:

jejku słuchajcie :oops: , a aaaa.....bo ja sie strasznie teraz nakręciłam na ten wyjazd mi dużo nie trzeba i się tak nieśmiało pytam, czy to tylko Wy jedziecie...Wy czyli "wrześniowi" czy "Bywalcy" też mogą...no i czy są jakieś przeciwskazania...wiem no nie śmiejcie się ze mnie, no nie wiem :wiek, predyspozycje...wiem zaraz będzie ubaw jak się patrzy...

Daggulka kobieto przeciez ciebie wszędzie pełno to na stoku też...a zresztą w piękny, słoneczny dzień ktoś od miejsca w knajpce też się przyda....jak ja lubię grzańce...ach

:o łomatkojedyna, a co to za pytanie w ogóle :o

Zaproszeni i oczekiwani są wszyscy chętni, a wszelkie inne myśli i pomysły będą surowo karane :evil: :lol:

Jeszcze nie wiem jak, ale się wymyśli 8) :lol:

bo ja sie strasznie teraz nakręciłam na ten wyjazd mi dużo nie trzeba
ale fajnie, że się nakręciłaś :D :lol:

cieszynianko, co byś nie napisała to i tak za późno, mnie już uratują tylko zimne okłady :lol: :lol: :wink:

a jeżeli o termin chodzi to na pewno najpiękniejszy byłby ostatni tydzień stycznia lub pierwszy lutego

cieszynianko, co byś nie napisała to i tak za późno, mnie już uratują tylko zimne okłady :lol: :lol: :wink:

a jeżeli o termin chodzi to na pewno najpiękniejszy byłby ostatni tydzień stycznia lub pierwszy lutego

Na kuligu masz to załatwione :D