Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem co się wczoraj dzialo ale padłem na pysk http://www.nfow.pl/images/smiles/dzises.gif, a dzisiaj obudziłęm sie kompletnie nie zywy ledwo siedze i ajk ja dojechałem, jak bede wracał musze sprawdzic czy samochód bardzo poobcierany :o :roll: :evil: . Bo nie jestem pewny. Trzeba chyba jakąs kawe zapodac

http://www.coffeemoose.pl/nowosci/mycuppa.jpg

haj....a ja od dzis opuszczona kobieta jestem... :( łeeeeeeeee, a to nie sympatia.pl... :wink: kurcze portale mi się pomyliły :lol:

no tak czy inaczej mój mąż mądry pojechał wypoczywać w sztormie i wietrze ...a niech mu dobrze będzie...a ja nie wiem co wy o tym posuwaniu tak gadacie, ale wiadomo,że na kuligu można albo sunąć, albo od razu się stoczyć...stoczenie jest fajne bo szybkoi jest adrenalina, a posuwanie trwa długo...no kulig to kulig-wiadomo...

miłego dnia...wszystkim, a nie wszystkim nie, firmir MR nie życzę ...zobzczcie znów się Rust do nas odzywa :lol: :lol: smiechu warte...Rezi tam już się piekli i Nefer...ach no racja to racja....

witajta!

zdechł mi ostatni (trzeci) komp w domu, piszę od szwagra, ale długo nie mogę, bo szkło cierpi.

kiedy napiszę następny raz - nie wiem. Może ktoś ma sterowniki do karty graficznej GV RX60P128 BE?

hehe a ten znow ze szwagrem flache obraca. Ten to ma dobrze:P

No przecie musiałem ze szwagrem omówić założenia projektu, bo szwagier robi budowlankę a ja instalację elektr.

PS. Udało mi się wreszcie skonfigurować internata. piszę juz z domu.

Tyle, że jadę na wieś robić zapasy na zimę. :D

Dobrywieczorek wszystkim :D

Gdzie jesteście :o

Chciałam się pochwalić, że wreszcie mam lampy na dół :D :D :D

No ale to się chwal. Śmiało. Ja to bym nawet i zobaczył chętnie, ale jak Ciebie znam .....

Nas jeszcze ten zakup oczekuje i pewnikiem jeszcze trochę poczeka. :(

Nadal sie nie wprowadziliśmy i jakoś tak dziwnie się to wydłuża. Ciągle o jakieś pierdołkowate pierdołki.

Dobrywieczorek wszystkim :D

Gdzie jesteście :o

Chciałam się pochwalić, że wreszcie mam lampy na dół :D :D :D

Zazdraszczam :D Też bym tak chciała napisać :roll:

A poza chwaleniem się, moze pokazałabyś te lampy, bo mi wciąż inspiracji brak :(

A tak w ogóle to dzieńdoberek, piękne słońce w Opolu świeci - u was też?