Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobrywieczorek wszystkim :D

Gdzie jesteście :o

Chciałam się pochwalić, że wreszcie mam lampy na dół :D :D :D

No ale to się chwal. Śmiało. Ja to bym nawet i zobaczył chętnie, ale jak Ciebie znam .....Nas jeszcze ten zakup oczekuje i pewnikiem jeszcze trochę poczeka. :(

Nadal sie nie wprowadziliśmy i jakoś tak dziwnie się to wydłuża. Ciągle o jakieś pierdołkowate pierdołki.

:evil: A to co znowu :roll: za przytyki o mojej alternatywnej normalności :lol:

Te pierdółki to znam i wszpółczuję, też się jeszcze z nimi pierniczymy zamiast już mieszkać :evil: :-?

Dobrywieczorek wszystkim :D

Gdzie jesteście :o

Chciałam się pochwalić, że wreszcie mam lampy na dół :D :D :D

Zazdraszczam :D Też bym tak chciała napisać :roll:

A poza chwaleniem się, moze pokazałabyś te lampy, bo mi wciąż inspiracji brak :(

A tak w ogóle to dzieńdoberek, piękne słońce w Opolu świeci - u was też?

Na razie są zapakowane w pudłach i w tym tygodniu jeszcze nie zawisną, ale powiem, że są do bólu proste, z dużymi kloszami skierowanymi w dół i wreszcie mi się udało trafić na taki zestaw do obskoczenia całego dołu: 2 trójki, 1 dwójka, 3 jedynki i ........... szaleństwo czyli stojąca do kompletu :D

kto pije ze mną dziś wieczorkiem? :p

Pić mogę bo jutro mam urlop. Szkopuł w tym, że niby pic będę z Tobą, ale jednak bez internetu.

Masz już jakieś widoki na połączenie ze światem, bo jak się człowiek do netu przyzwyczai, to potem bez niego jak bez samochodu :cry: :roll:

:lol:

Nawet jakby, to krzywdy mu zrobić nie mogę, bo to kolega.

A do braku internetu zaczynam sie przyzwyczajać ;)

Żona nijak się nie chce przyzwyczaić do mieszkania u mamusi i zaczyna się napinać nerwowo ...

To rób wszystko, żeby owo napięcie nie przekroczyło punktu krytycznego :roll: :lol:

Cieszka ... jak tam sprawy kuligu? jakieś konkrety mamy?

coś mi się zdo, że to bedzie nbajbardziej zajeb.... impreza z dotychczasowych ... :wink: :D

Kurka, właśnie nie zdążyliśmy wczoraj zadzwonić, bo się okrutnie długo pierniczyliśmy z kupowaniem tych lamp i jak już wróciliśmy do domu, to pora już była nie do dzwonienia :roll:

Jak wróci Moja Większa Połowa, to ją zmuszę do nawiązania relacji telefonicznej z panią Bluszcz (właścicielka gospodarstwa).

Pozdrawiam :wink:

Ps. Teraz pędzę, bo za chwilę elektryk przyjedzie bramę prądem zasilać i muszę mu otworzyć i takie tam inne + zbieranie orzechów, bo opadają jak wściekłe :roll: :wink:

nie ma pospiechu ... jeszcze mamy 3 miesiące do imprezy , ale cos czuje, że to bedzie impreza przez wielkie I :D

A może 3 miesiące i 16 dni ?????????

Proponowany termin 23/24 stycznia 2010 roku :D

Przekazuję relację z ustaleń wstępnych poczynionych przez Moją Większą Połowę (Petrus_es).

Właściciele pensjonatu w Istebnej zaproponowali następującą kalkulację:

1. nocleg + śniadanie - 40 zł

2. kulig (przejazd tam i nazad + kiełbasa z grila na postoju) 30 zł

3. wyżywienie (obiad po przyjeździe + nocna impreza z zimną płytą i ciepłym posiłkiem) 50 zł

Razem 120 zł , na pewno nie więcej (napoje rozweselające we własnym zakresie)

Informacja dodatkowa: dla chętnych jest możliwość pozostania dłużej (noclegi w cenie 30 zł bez śniadania, ewentualne wyżywienie do uzgodnienia). W pensjonacie jest dostępna kuchnia z pełnym wyposażeniem, w pobliżu wyciągi narciarskie.

Ewentualny dłuższy pobyt (dla zapalonych narciarzy) wymaga wcześniejszej rezerwacji.

I co Wy na to :D