Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A może 3 miesiące i 16 dni ?????????

Proponowany termin 23/24 stycznia 2010 roku :D

Przekazuję relację z ustaleń wstępnych poczynionych przez Moją Większą Połowę (Petrus_es).

Właściciele pensjonatu w Istebnej zaproponowali następującą kalkulację:

1. nocleg + śniadanie - 40 zł

2. kulig (przejazd tam i nazad + kiełbasa z grila na postoju) 30 zł

3. wyżywienie (obiad po przyjeździe + nocna impreza z zimną płytą i ciepłym posiłkiem) 50 zł

Razem 120 zł , na pewno nie więcej (napoje rozweselające we własnym zakresie)

Informacja dodatkowa: dla chętnych jest możliwość pozostania dłużej (noclegi w cenie 30 zł bez śniadania, ewentualne wyżywienie do uzgodnienia). W pensjonacie jest dostępna kuchnia z pełnym wyposażeniem, w pobliżu wyciągi narciarskie.

Ewentualny dłuższy pobyt (dla zapalonych narciarzy) wymaga wcześniejszej rezerwacji.

I co Wy na to :D

Cieszka ....czyli :

w cenie 80zł jest:

- impreza całonocna w pomieszczeniu dużym z kominkiem (Barbossę trza bedzie powiązać :roll: :lol: )

- obiadek

- jeden ciepły posiłek

- zimna płyta na noc ,

- kulig na saniach (aaaallllleee super bedzie :D ) ... chopaki - szykować chomąta :lol:

- kiełbasa pieczona na ognichu w trakcie postoju na kuligu

w cenie 40zł jest:

- nocleg +śniadanko

powiem tak:

jak na ścisły sezon , jak na góry ..... kwota rewelacja .... )

podoba mi się .... bardzo .... :D

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zobaczymy co powie reszta :roll:

kochana ... kwota jest dokładnie taka sama jak w Ruścu .... ino tu bedzie inaczej , bo zima ...bo kulig można zorganizować, orzełka na śniegu zrobić :lol: .... tudzież wyrżnąć orła na lodzie albo wciągać zamarzające gile .... jesssoooo - co ja z tymi ptakami? :roll:

no w każdym razie chciałam powiedzieć, ze kwota zbliżona do Ruśca ... więc tragedii nie ma a wbrew przeciwnie biorąc pod uwagę sezon zimowy w pełni i piękne miejsce w górach ... :wink: :D

termin znamy : 23/24 stycznia - i teraz mamy ponad 3 miesiące żeby sobie tak ustawić życiorys coby wszystkim pasowało ...

ja już kiedyś m.owiłam, ze se grafik układam pod imprezy forumowe i dla mnie to priorytet i choćby na noszach to obecność obowiązkowa ... naprawdę nie wiem co musiałoby się stać cobym nie mogła być - gdziekolwiek i kiedykolwiek ...

w życiu nie zrezygnowałabym z własnej nieprzymuszonej woli z możliwości spotkania się z naszymi ludźmi :D

Zobaczymy co powie reszta :roll:

kochana ... kwota jest dokładnie taka sama jak w Ruścu .... ino tu bedzie inaczej , bo zima ...bo kulig można zorganizować, orzełka na śniegu zrobić :lol: .... tudzież wyrżnąć orła na lodzie albo wciągać zamarzające gile .... jesssoooo - co ja z tymi ptakami? :roll:

no w każdym razie chciałam powiedzieć, ze kwota zbliżona do Ruśca ... więc tragedii nie ma a wbrew przeciwnie biorąc pod uwagę sezon zimowy w pełni i piękne miejsce w górach ... :wink: :D

... i w cenie zawiera również kulig :wink:

A może 3 miesiące i 16 dni ?????????

Proponowany termin 23/24 stycznia 2010 roku :D

Przekazuję relację z ustaleń wstępnych poczynionych przez Moją Większą Połowę (Petrus_es).

Właściciele pensjonatu w Istebnej zaproponowali następującą kalkulację:

1. nocleg + śniadanie - 40 zł

2. kulig (przejazd tam i nazad + kiełbasa z grila na postoju) 30 zł

3. wyżywienie (obiad po przyjeździe + nocna impreza z zimną płytą i ciepłym posiłkiem) 50 zł

Razem 120 zł , na pewno nie więcej (napoje rozweselające we własnym zakresie)

Informacja dodatkowa: dla chętnych jest możliwość pozostania dłużej (noclegi w cenie 30 zł bez śniadania, ewentualne wyżywienie do uzgodnienia). W pensjonacie jest dostępna kuchnia z pełnym wyposażeniem, w pobliżu wyciągi narciarskie.

Ewentualny dłuższy pobyt (dla zapalonych narciarzy) wymaga wcześniejszej rezerwacji.

I co Wy na to :D

Cieszka ....czyli :

w cenie 80zł jest:

- impreza całonocna w pomieszczeniu dużym z kominkiem (Barbossę trza bedzie powiązać :roll: :lol: )

- obiadek

- jeden ciepły posiłek

- zimna płyta na noc ,

- kulig na saniach (aaaallllleee super bedzie :D ) ... chopaki - szykować chomąta :lol:

- kiełbasa pieczona na ognichu w trakcie postoju na kuligu

w cenie 40zł jest:

- nocleg +śniadanko

POTWIERDZAM :) takie są wstępne ustalenia i myślę, że co do kwoty nic się nie zmieni :) teraz tylko termin - jak pasuje, będziemy rezerwować :D

mamy linkę ....

http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm

wszystkim obecnym na pożegnaniu lata wysle linke jutro

już lece dopisać ... bo przeca wszystkich zapraszamy bez wyjątku , nie? :D

mamy linkę ....

http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm

wszystkim obecnym na pożegnaniu lata wysle linke jutro

już lece dopisać ... bo przeca wszystkich zapraszamy bez wyjątku , nie? :D

To już było dawno ustalone :roll: :D