Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam i pozdrawiam wszystkich ..... :D

U nas też pogoda do zadka .....

Anula74 .... jak się czujesz babo po tej grypie żołądkowej? :roll:

wracam do żywych :lol: ale trochę pod górkę idę :wink: niby lepiej ale czy ja wiem ...skoro czuję żę mam żołądek to chyba nie do końca

ale co nas nie zabije to ...nas nie zabije

a u mnie tez leje, taka miła kocykowa pogoda.

Dzieńdoberek, właśnie powstaliśmy po powrocie z Rawy, oto dowód:

http://img15.imageshack.us/img15/169/img2210rn.jpg

:D

Cieeeeszka ... no musiało być zarąbiście .... kurcze , zazdraszczam no..... :D

jak to Anula ujęła ...kocykowa pogoda .... dokładnie w samo sedno stwierdzenie...

małż pojechał z młodszą do miasta o 9.30 a ja się kimnęłam .... niby na chwilę ...dopiero wstałam :oops:

papiery leżą nieskończone , obiad niezrobiony .... lecę ... coś rodzina musi zjeść bo mnie wyklną :wink: :D

Samiec ?....chociaż dzień jest bespciowy :roll:

Wróci jak zgłodnieje... :wink:

Albo będzie potrzebował przepierki. :wink:

na przepierkę niech nie liczy :-?

dziś miałam wielkie pranie robić ale dzień gdzieś spieprzył

a dzień chyba męski jest jednak (choć jakby bezosobowy czy cuś :roll: )(świadczy o tym fakt że ucieka kiedy potrzebny :wink: )

Śpita :o

Niemożliweeeeeeeee :lol:

Przecie poniedziałek 8) , jakaż radość w płucach, jakaż sprężystość mięśni które rwą się by przebierać nóżkami w stronę jedynie słuszną i najpiękniejszą - znakiem ....

tutaj :wink:

a co, myśleliście że padnie słowo "praca" ? 8) :o :D

cześć wszystkim ....

a mi dziś smutno ... wróciłam właśnie od chirurga z moją Kasią .... zrobiła jej się jakiś czas temu bolesna narośl na stopie (na podeszwie czy jak to się tam nazywa) ...niby duża kurzajka z głębokim korzeniem ale w stanie zapalnym ... no i pojutrze ma zabieg usunięcia ... w narkozie :o :(

kurde ...niby nic wielkiego ...za 2 tygodnie się zagoi ...ale ta narkoza mnie niepokoi ... ale z drugiej strony może to i lepsze ... bo w miejscowym znieczuleniu nożem laserowym operować u dziecka .... to chyba niezbyt dobry pomysł :-?

no i kuźwa .... jakoś taka niespokojna jestem jak se pomyśle... :(

no i znowu przy okazji porozmawiałam sobie z lekarzem o beznadziejności służby zdrowia ..

wyobraźcie sobie, że NFZ ten zabieg refunduje w całości .... ale w znieczuleniu miejscowym .....

no i weź tu człowieku wytłumacz 8 - letniemu dziecku że ma leżeć spokojnie podczas kiedy chirurg nożem laserowym gmera jej przy nodze :o :evil:

no i za narkoze musze se zapłacić :evil:

ja osobiście nie zbankrutuje ... ale szlag mnie trafia na samą myśl , co z dziećmi których to rodziców na przykład nie stać na narkozę? biedne dziecko trza na siłę trzymać cy cuś? :o

pier..... system .... :evil:

Daga

hamuj ze znieczuleniem ogólnym jeśli możesz.

Po groma w młodą pakować narkolepty jak można to rachu ciachu wyłuskać przy domiejscowym ??

A jedno i drugie przeminie i będzie tak samo bolało.

Chociaż sama lepiej znasz swoją młodą, jak nie uleży to trza z grubej rury ustrzelić..

Łeb mnie napirza.

Gdzieś w okolicy siura jakiś grad czy co ?