Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
coolibeer...tak ciepło na bałtyku nie było więc jestem spokojna o TŻ....a tak czepialsko to nie jachcik to łódź motorwodna hi h ihi i patenciek inny trezba mieć...oczywiście na łódź bo te panie to bez patentu :lol:

... sternika motorowodnego :p

Nie bylo cieplego jachtu więc wkleiłem ciepłą łódź jachtowo exclusive :p

ja pier*&^%*$$*le.... :evil: :evil: :evil:

wiecie co nam zorblili...ten pie*^&%^$&%ny bank PKO :evil: :evil:

najpierw przyznali debet 1000zł TŻ...i tajk sobie z niego korzystaliśmy co miesiąc uzupełniając braki i na nowo...my nie chcieliśmy debetu sasmi dali....i dziś :evil: :evil: :evil: patrzymy pieniędzy nie ma :evil:

tzn. wpłaciłam wczorak TŻ na konto a oni sobie za to pokryli debet i już go nie dali...jesteśmy w plecy o tą kasę a dziś mamy ratę na hipotekę do płacenia.... :evil: :evil: niech to szlak...........

pani dyrektor w banku jak TŻ zrobił awanturę powiedziła mu że to system a nie oni.....jasna cholera... :evil: :evil: możemy pisać odwołanie...a kredycik dziś mamy zapłacić bo inaczej odsetki...wiadomo.......nic nam nie powiedzieli ze zabiorą, przecież bym nie przelewała...ach szkoda gadać...musimy kombinować...nic-życie!!!!!!!!!!!!!!!!

:( bylebyśmy zdrowi byli....

najpierw przyznali debet 1000zł TŻ...i tajk sobie z niego korzystaliśmy co miesiąc uzupełniając braki i na nowo...my nie chcieliśmy debetu sasmi dali....i dziś :evil: :evil: :evil: patrzymy pieniędzy nie ma :evil:

tzn. wpłaciłam wczorak TŻ na konto a oni sobie za to pokryli debet i już go nie dali...jesteśmy w plecy o tą kasę a dziś mamy ratę na hipotekę do płacenia.... :evil: :evil: niech to szlak...........

pani dyrektor w banku jak TŻ zrobił awanturę powiedziła mu że to system a nie oni.....jasna cholera... :evil: :evil: możemy pisać odwołanie...a kredycik dziś mamy zapłacić bo inaczej odsetki...wiadomo.......nic nam nie powiedzieli ze zabiorą, przecież bym nie przelewała...ach szkoda gadać...musimy kombinować...nic-życie!!!!!!!!!!!!!!!!

dokladnie... spokojnie pomyslcie, czy nie dacie rady splacic jakos tego, a jesli nie, to trudno. O odsetki pozniej walczcie z PKO... Niech oni wam odszkodowanie placa

Gość coolibeer

Ja miałem tak samo tzn podobnie do twojego przypadku...

Wziąłem kredyt w PKO studencki w kwocie 4000 zl

tak sobie podbierałem pieniążki i wybrałem sobie wszystkie a co miesiać kasa wpływała na konto i debet tego kredytu się zmniejszał. Potrzebowałem gotówki więc wypłaciłem wszystko co mogłem a po miesiącu okazało się że przysłali pismo że nie dałem im pisma że studiuje dalej i wypowiedzieli umowę. Miałem 2 tyg na spłatę całego zaciągniętego długu :) po czym zlikwidowałem u nich konto

Gość coolibeer
nosz :evil: :evil: TŻ też powiedziła ze zlikwiduję ale ja sie tak zastanawiam czy sobie tak mogą...znaczy nie oni SYSTEM...

w sumie odebrali swoje pieniądze...ale nie powiedzieli ze dziś akurat będą je sobie odbierać....naprawdę ręce opadają....

To nie system tylko właśnie pracownicy banku tak mi się zdaje. Bo u mnie się nie zasłaniali systemem.

Jesteś usprawiedliwiony Jutro niestety wybywam do Opola na 3 dni bo w Niedziele mam obronę pracy i muszę się troszkę pouczyć i się obronić Ale jak by co next dajcie znać że przewijacie się gdzieś przez tą wiochę

to ty w opoliwie studjujesz????

tylko powiedz że jakiś normalny kierunek a nie te utworzi=one tam zupełnie ni k kij ni w oko patrz WF-na polibudzie... :o :o

Jesteś usprawiedliwiony Jutro niestety wybywam do Opola na 3 dni bo w Niedziele mam obronę pracy i muszę się troszkę pouczyć i się obronić Ale jak by co next dajcie znać że przewijacie się gdzieś przez tą wiochę

to ty w opoliwie studjujesz????

tylko powiedz że jakiś normalny kierunek a nie te utworzi=one tam zupełnie ni k kij ni w oko patrz WF-na polibudzie... :o :o

WF na polibudzie zrobili ??? To co będzie inżynier od sportu ?? :o :o :lol: :lol: :lol: