Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zaś niewyspana jestem :roll:

taką herbatkę jak ta powyżej to se zrobie zaraz jak kawe wyżłopie ... a potem trza chałupe ogarnąć bo mam weekend imprezowy ..... od piątku albo ja gdzieś albo ktoś u mnie a dziś właśnie u mnie :wink: :D

Prundu niet :evil:

Wierzcie alibo nie, ale prąd włączyli mi godzinę temu :evil: :evil: :evil:

Pięć dni bez prądu, czytaj: bez internetu, wody, ogrzewania, kuchenki, nul :evil:

Trochę śmierdzę, ale się w końcu dzisiaj wykąpię porządnie :D

I jeszcze mi sosny moje połamało :evil: :evil: :evil:

Gdzie Ty mieszkasz, że na tak długo Ci prąd zabrali :o :o :o

:o Współczuję :-?

Dzięki, najważniejsze, że już jest. Człowiek nie zdaje sobie sprawy jaki ten prąd jest potrzebny, dopóki nie zabraknie :roll:

U nas na wsi nie było ok godziny i się denerwowałam :oops: :roll:
Zazdroszczę tej godziny :D Ja tak z dnia na dzień się łudziłam...

Normalnie szkoła przetrwania, żeby na ten przykład spuścić wodę w kiblu to topiłam w wielkim garze śnieg na kozie :o I on wcale tak szybko się nie topi :D W ogóle to całe szczęście, że jeszcze kominka nie mamy tylko właśnie kozę, bo przynajmniej można było wodę zagrzać na kawę :roll: Wodę oczywiście trzeba było kupić w sklepie :D

:o Współczuję :-?

Dzięki, najważniejsze, że już jest. Człowiek nie zdaje sobie sprawy jaki ten prąd jest potrzebny, dopóki nie zabraknie :roll:

U nas na wsi nie było ok godziny i się denerwowałam :oops: :roll:
Zazdroszczę tej godziny :D Ja tak z dnia na dzień się łudziłam...

Normalnie szkoła przetrwania, żeby na ten przykład spuścić wodę w kiblu to topiłam w wielkim garze śnieg na kozie :o I on wcale tak szybko się nie topi :D W ogóle to całe szczęście, że jeszcze kominka nie mamy tylko właśnie kozę, bo przynajmniej można było wodę zagrzać na kawę :roll: Wodę oczywiście trzeba było kupić w sklepie :D

Podobno żyjemy w środku Europy i mamy XXI wiek :-? :roll:

u nas od tygodnia(zaczęło się jeszcze przed śniegami) kilkanaście minut prądu i 3-4 godziny bez :evil:

więc jak prąd przychodzi to wszyscy się rzucają nabierać wody, zmywać gary, robić siku,

telefon w pogotowiu energetycznym ma na stałe faks :roll:

chyba też mają dość :-?