Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

może w lipcu będą skutki tego długiego braku prądu... :roll: :wink:

Eeee... za zimno było :lol: I jakoś tak wilgotno... i... brudno :lol: :lol: :lol:

Bo jak tu umyć się chusteczkami Nivea :lol: :lol: :lol:

jezusssie ... w zimnej bym się wykąpała .... ale ja jestem przewrażliwiona - nie zasnę jak się nie wyprysznicuję obojętnie gdzie bym była (dlatego nie jeżdżę pod namioty - się nie nadaję :oops: )

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas od tygodnia(zaczęło się jeszcze przed śniegami) kilkanaście minut prądu i 3-4 godziny bez :evil:

więc jak prąd przychodzi to wszyscy się rzucają nabierać wody, zmywać gary, robić siku,

Chyba wolałabym taki brak prądu :D Zawsze można telefon podładować, kompa, umyć się, itp. itd. Ale ogólnie to do cholery jasnej wolę normalny, przyzwoity prąd!

telefon w pogotowiu energetycznym ma na stałe faks :roll:

chyba też mają dość :-?

U nas muzyczka w PGE... wrrr...

jezusssie ... w zimnej bym się wykąpała .... ale ja jestem przewrażliwiona - nie zasnę jak się nie wyprysznicuję obojętnie gdzie bym była (dlatego nie jeżdżę pod namioty - się nie nadaję :oops: )

Daggulka, a skąd ja miałam wziąć zimną wodę???????????????

Zero wody!!!!!!!!!!!!! Żadnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwierz mi, z tego samego powodu co Ty nie jeżdżę pod namioty i nie wynajmuję pokoju bez łazienki.

No i teraz możesz sobie wyobrazić jak ja się czułam przez te dni.

Te wilgotne chusteczki do dupy niemowlaka uratowały mi życie :D

Znowu śpita :o

I to w poniedziałek ?

Nieee, Elutek pewnikiem zyzuje :D

W temacie ablucji jw.

W bliskiej ( ale bezpiecznej 8) ) odległości mam takie słynne miejsce - bo czy wieje czy gorąc okrutnisty - ONE tam są.

Czyli ssaki leśne. :oops:

Potrafią ponoć ochlipać nastu ....zwiedzających butelką mineralnej. :D

Sugeruję zaproszenie przez Redakcję naszego FM do kącika o kryzysie i teoretyczny wykład jak to się robi :D

Skalpa dam osobistego, że serwer nie wytrzyma. :D