Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie podejrzewałam ziaby o wsiury tylko że ją obce oblazły

łoj matko, jak łobce łoblezą, to je dym!!! Mię tak kiedyś na weselu łoblazły. Moja żona mało im ślepiów wszystkim nie wydrapała... a zadyma była, ze hej!

Ale to dawne czasy... byłem 35 kg młodszy...

Też se lekko piernicznę.

Od soboty mieszkamy. Trochę to jeszcze bardziej biwakowanie niż mieszkanie, ale nocujemy już całą familiją pod dachem ... własnym.

8)

co Ty pierniczysz .... :o :o :o

a w dzienniku wpisałeś ? ku pamieci? :wink:

ja też humor do zadka ... dziś w Urzędzie Pracy po skompletowanie 150 świstków oświecono mnie , iż stażystki nie dostanę ....ponieważ właśnie skończyły się środki unijne ... i będą dopiero kole lutego/marca :-?

a jak zachoruję to firmę zamknę na czas choroby i mam to w d...... :evil: :evil: :evil:

Daga!

Zabić to mało! Nie dziwię się, że chcesz odreagować :evil:

Ja w robocie zdymę mam, dopiero jak szarańcza spacyfikowana to mam czas tutaj zaglądnąć. I se popierniczyć z Wami :lol:

Ide se herbatkę zrobić bo mi zimno jak cholera. W kominku nie mogę palić bo jak próbowałam kilka dni temi to cały dym mi na chałpę wlazł i śmierdziało jak fiks. A małż jakoś nie skory do wylezienia na dach i przepuszczenia kuli ze szczotą :x

Daggulka nie mów nic o urzędach :x

złym dzionkiem się nie martwcie to przesilenie jesienne i zaraz minie ,a potem już tylko depresja zimowa , przesilenie wiosenne i LATO :wink:

napijcie się obie :D

zresztą ja z Wami bo namierzyłam resztkę nalewki akacjowej , na taka pogodę idealna :D

Daggulka nie mów nic o urzędach :x

złym dzionkiem się nie martwcie to przesilenie jesienne i zaraz minie ,a potem już tylko depresja zimowa , przesilenie wiosenne i LATO :wink:

napijcie się obie :D

zresztą ja z Wami bo namierzyłam resztkę nalewki akacjowej , na taka pogodę idealna :D

ZIMOWA DEPRESJA ?? z tak fajnie zapowiadającym się KULIGIEM ?? no, no,no !!