Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ależ się wk.... przed chwilą :-?

poszłam se do sklepu po mleczko do kawy ... patrze: a tu piękny bernardyn se przed sklepem łazi samopas po trawniku .... przy ulicy dość ruchliwej ....wychodzę ze sklepu .... jest nadal....

się rozglądam ... weszłam do sklepu , pytam czyj pies (pies w miedzyczasie zdołał obszczekac rowerzastego staruszka który nieźle się wystraszył :wink: ) ... niczyj :-?

mówie : no jasna cholera - nie zostawię psa przy tej ulicy ....

kazałam mu usiąść - siadł

leżeć-leży

za obrożę dał się złapać, pogłaskać .... polizał po zasmarkanym nosie :lol:

mówię: h.... z tym ... wezmę go do biura , zostawię wiadomość w sklepie i jak się znajdzie własciciel to oddam , jak się nie znajdzie - pomimo ryzyka rozwodu z powództwa mojego małża- zabiore go do domu :oops: :roll: :lol:

już go trzymam za obrożę ... juz idę w kierunku biura .... patrzę ... wychodzi z dośc odległego sklepu jakiś młody facet i woła tego psa ....

noż jak się wk....

zjebke dostał .... powiedziałam mu, ze gdyby temu psu cos się stało - osobiscie zawiadomiłabym policję i odpowiedziałby za to .... :evil:

i wzasadzie kawy pić już nie musze z rana .... cisnienie mam odpowiednie .... :roll:

Daga

Kobieto Ty nie czekaj tylko do laryngologa ruszaj. Trzeba leki przeciwzapalne podać koniecznie.

ciężko bedzie .... oj , ciężko ...

pojade jeszcze kilka dni na ibupromie zatoki .... jak bedzie gorzej to w poniedziałek pójde :wink:

łabądek/łabudek to jest kawałek zakrętki od butelki /alkoholowej butelki :) /, ta właśnie część najczęściej zostaje

na szyjce butelki po odkręceniu :)

dokładnie

dodam, że kiedyś tak łatwo nie złaziło, często trza było nożem podcinać i często część tego pierścienia zostawała przy nakrętce, jak się to odgięło i postawiło do góry nogami to "powstawał" łabądek

bali się pytać :D

ale jaja

Yhm. A napisała ta, co do lekarza lata z każdym drobiazgiem... :oops:

Zapalenie płuc przechodzilam, "bo kto by dzieci odprowadzal i przyprowadzał i zakupy robił, a konował to mi tylko antybiotyk da i nie będę mogła karmić (dwuletniej prawie córci), nic mi nie będzie..."

Agduś ... no właśnie ... bo my - baby tak mamy :roll:

a teraz siedze i sie trzęsę (pewnie gorączka) ... sie zarejestruje i ide po ten antybiotyk ... bo kuźwa nie ma na co czekać .... a dopiero co odstawiłam poprzedni z powodu palucha :(

i wińska nie bede mogła przez tydzień .... buuuu....

Dzieńdoberek, przywitać się przyszłam :D

Wczoraj nie dałam rady się pożegnać bo mi net padł :evil:

Daggulka, dobrze że dziś idziesz do tego lekarza - z tego co piszesz to sama się raczej nie wykurujesz.

Punkcja zatok - na samą myśl człowiek zdrowieje, brrr

Ps. Ja od dwóch miesięcy na badanie krwi nie mogę dotrzeć :oops: na usprawiedliwienie mam że muszę tam odsiedzieć 2 godz (glukoza), których nigdy nie mam wolnych.

Anula!

Noooo weeeźź!! Czemu tak źle jej życzysz? :roll: Ale faktycznie - lekarz by się przydał...

A ja tak z innej mańki teraz...

Dowiedziałam się wczoraj - przerżnąwszy przez to coś aukcję na allegro - że istnieje jakiś program, który pozwala wygrać licytację.

Czy komuś się coś takiego obiło o uszy/oczy? Ponieważ jestem ofiarą losu w szukaniu czegoś takiego w necie - piszę tutaj. Jak Was znam - to ktoś coś mi odpisze. Z góry dziękuję :lol:

Anula!

Noooo weeeźź!! Czemu tak źle jej życzysz? :roll: Ale faktycznie - lekarz by się przydał...

Dowiedziałam się wczoraj - przerżnąwszy przez to coś aukcję na allegro - że istnieje jakiś program, który pozwala wygrać licytację.

Czy komuś się coś takiego obiło o uszy/oczy? Ponieważ jestem ofiarą losu w szukaniu czegoś takiego w necie - piszę tutaj. Jak Was znam - to ktoś coś mi odpisze. Z góry dziękuję :lol:

http://www.snajper.net i inne snajpery

Anula!

ożesz cholera jasna ....to wiele wyjaśnia :-?

człowiek znajdzie na allegro cus co koniecznie chce miec ... pilnuje do ostatniej sekundy ....i .... dupa..... :-?

RadziejS!!

No dzięki wielkie!!

Wiedziałam, no wiedziałam, że mi pomożecie :lol:

Daga! No właśnie ja tak miałam wczoraj! Ponieważ nie było mnie w domu (niech żyją wywiadówki) - poprosiłam kumpelę, żeby warowała przy kompie i licytowała... I ktoś oddał "szczała" :wink: no i doopa blada.

Anula!

Fajnie, nie wiedziałam, ze coś takiego jest. Chyba skorzystam przy okazji :roll: