Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze ??? :roll:

Koniec :D

wiesz, Ty się połóż , sprawdz czy nic nad tobą nie wisi, zrób sobie herbatkę w blaszanym kubeczku (albo plastikowym) uważaj na kafelkach,

a.... i zanim postawisz stopę zobacz czy nie masz któregoś futra pod stopą :wink:

mówię serio

Edzia - dzień ..... masakryczny...... przyznaję .... trza się napić.... :roll: :lol: :wink:

Daga bywaly gorsze, ten na szczęście dobrze sie skończył.

Jak opowiadam o tej mgle to każdy ryczy ze śmiechu.

Dziś niestety abstynentka, w poniedziałek badanie kontrole watroby trza się pilnować.

jeju, do poniedziałku jeszcze wieczność!!

Ale wątroba pamiętliwa jest :(

Po kuligu obiecuję, że na miesiąc później badanie zaplanuje :D

eeee tam, ja się w poniedziałek rano kapnąłem, że we wtorek mam badania... wyszły rewelka!

laski ...zaczynam odchudzanie ....napiszę wszędzie gdzie się da .... bedzie motywacja żeby się nie poddawać bo bedzie wstyd :oops: :lol:

cel: 58 kilo , do zrzucenia 10 kilo ....

nie od jutra , nie od poniedziałku .... od teraz : wyciagam rowerek .... 40 minut na "zagubionych" :lol:

życzcie mi powodzenia .... zaczyna któraś ze mną? bedzie raźniej ....

pierwsze koty ... 40 minut rowerka , litr wody .... :D

a skutki uboczne: tętno dwa razy takie jak zwykle i nogi jak z waty :oops: :lol: ... czyli kondycja zerowa .... :oops: ... ide zrobić jeszcze 20 brzuszków i pod prysznic....

aniahubi ... nie wolno odwlekać - nie ma od poniedziałku .... teraz albo nigdy :D

życzcie mi powodzenia .... zaczyna któraś ze mną? bedzie raźniej ....

Baru Cię dogania, prędzej, prędzej...

Daga!

Nie słuchaj Retro - ściemnia i tyle! :lol:

Ja chromolę odchudzanie - choć przydałoby sie trochę - tak z 5kg. Wrednie sobie tłumaczę, że jako matka czwórki dzieci i tak całkiem nieźle wyglądam - w spodnie 28-29 włażę bez problemu, a na rozciągnięty flak na brzuchu to tylko dr Skalpel może pomóc - żadne ćwiczenia :cry:

A tak w ogóle to dżem dobry z rana...

Żeby Wam smutno nie było to powiem, że dzisiaj u nas syfiaście jest - deszcz i wiatr...

Lepiej Wam? :lol:

u mnie za oknem też szaro i do doopy .... :roll:

gdziesmisie stracił wczorajszy zapał ...ale jak wróce to se wyjme z szafy spodnie i bluzke w rozmiarze 38 w których chodziłam 4 lata temu , se powiesze na szafie i bedątam wiesieć dopóki w nie nie wlezę ... :evil:

ostrzegam, ze przez najbliższe 3 miesiące mogę być rozdrażniona , wkurwiająca, wredna i monotematyczna .... :-? :wink:

cześć

nie mogłam wstać dzisiaj :-? moje 3\4 mówiło wstawaj bo późno , a ja : weź się od...... :roll:

no tragedia , jak otworzyłam w końcu oczy i zobaczyłam co za oknem to pojęłam dlaczego :-?

ciśnienie mam jak u umrzyka :roll: (sprawdzał ktoś śmiertelną dawkę kawy?)

dobra już nie zrzędzę , zapalę w kominku to mi ta chlupa za oknem przyjemnośc sprawi :D