Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzisiaj nawet sierściuchy nie domgały się dodatkowych spacerów :roll:

u nas niby ciepło ale takie zgniłe jakieś :roll: słoneczko się rano pokazało i se poszło do retro :wink:

słodkiego mi się chce strasznie (to nie bardzo normalne u mnie :o ) wczoraj zeżarłam pół słoika miodu bo nic innego nie znalazłam , może zapasy robię przed zimą czy cuś :roll:

no hej!!!!!!!!!!!!!!

i od razu:

Wielkie dzięki KOMUŚ kto wczoraj rano osłodził mi życie....BYŁO PYSZNE DZIĘKUJĘ

:lol: :lol:

dla niewtajemniczonych:

przychodzę wczoraj do przedszkola z tymi moimi łobuzami...jak zwykle słyszę jak śniadanie już u nich podają bo my zawsze na ostatnią chwilę...mi kiszki marsza grają....bo jak zwykle bez śniadania...wchodzę do szatni młodszego zbója, patrzę a tam :o :o :o , zielona tacka z jakimiś wogóle dla mnie kosmicznymi wypiekami hand made z karteczką smacznego :o)...pospiesznie ich przebrałam i ku zdziwieniu TŻ zjedliśmy wszystko prawie na spółkę :wink: ja więcej...PYCHA

najbardziej mi smakował ten z czekoladą gorzką na wierzchu...mniam :oops: jak można zrobić ciasto które jest tak wilgotne nie suche...dla mnie czarna magia....lubię gotować ale dział "słodkie" to dla mnie droga przez mękę...

kto mi podarował słodki poranek????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mogę się domyślać ,więc tu dziękuję jeszcze raz !!! :wink: :wink: