Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kordzina ... może Ty cichego wielbiciela masz?

jeszcze takiego co potrafi dobrze piec ...

powiedz , że nie bo mi zazdrość dupe sciska ... :roll: :lol:

retrofood - Ty se nie żartuj ... sie oszczedzać trza ....

wiesz .... na zdrowie uważać ...

teraz jestem na odwyku i każdemu bede obrzydzać ... a co .... :p

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już jest OK. byłem u dochtora, mogę pić dalej.

Chwała Najwyższemu!!

Bo jak byś już nie mógł to co wtedy z kwasem?! :o :lol:

Co wtedy by było z zaopatrzeniem na kulig?? Ehhh... wolę nie myśleć... :wink:

no właśnie dla nas lepiej jakby nie mógł ... więcej dla nas by zostało :p :lol:

a w ogóle to kuźwa u mnie - czwarty dzień diety , dwa kilo w dół ... jeszcze 8 i fajrant... :lol:

a coś Ty .... to tylko na poczatku tak super waga ubywa .... daje sobie 2miesiące na te 8 kilo :wink:

wprawe mam - rok temu straciłam 13 :wink: :D

tak to jest .... jak się zażera stresy budowlane , bierze sterydy na jakąś dziwną alergie .... i nie ma umiaru w jedzeniu ... :oops:

mój małż wczoraj mówi: daj se spokój .... bo biust Ci schudnie :p :oops: :lol:

oczywiście nie dam sobie spokoju .... 58 i ani grama więcej mam ważyć na styczniowym kuligu i tak już zawsze :D

eee tam ... laska cobym była tobym se musiała jeszcze operację plastyczną piznąć :p :lol:

no ha ha ha... to se zrób to nie pojedziesz na kulig bo bedziesz musiała" dochodzić do siebie"...moja kumpela zrobiła sobie swego czasu uszy.... :roll: bo mysała że odstają... :roll: jeju jakie męki przechodziła...nie mogła spać przez 3tyg bo ani się na tych uszach położyć...masakra....

jak bym miała kaskę to bym pojechała na taki tydzień do SPA żeby mnie wymasowali, wypięknili...

TŻ mi zawsze na to mówi idż do ogrodu :evil: masz FITness and WELLness razem...tylko jakoś krzyże bolą po tym domowym SPA i alg na twarz nie dają... :lol:

kordzina - w życiu bym się dobrowolnie nie poddała jakiejś operacji skuli własnej prózności ... za bardzo boje sie właśnie bólu :oops: :lol:

ale kiedys - (obiecałam sobie) - i to może już niedługo - zrobie (znaczy chirurg zrobi :wink: ) operacje przegrody nosowej którą mam krzywą od dziecka jak to mi brat karabinem przypierniczył zabawkowym i lekarka mi mówi, żebym se to zoperowała bo przez to często na te pierniczone zatoki choruje ... a mam wrażenie że co raz to gorzej to cholerstwo przechodze ...

no i tak odwleka ... co raz to coś wypada ...

ale żeby dobrowolnie se krzywdę zrobic i ból zadac coby sie upieknić - chyba bym się nie zdecydowała :roll:

kordzina - w życiu bym się dobrowolnie nie poddała jakiejś operacji skuli własnej prózności ... za bardzo boje sie właśnie bólu :oops: :lol:

ale kiedys - (obiecałam sobie) - i to może już niedługo - zrobie (znaczy chirurg zrobi :wink: ) operacje przegrody nosowej którą mam krzywą od dziecka jak to mi brat karabinem przypierniczył zabawkowym i lekarka mi mówi, żebym se to zoperowała bo przez to często na te pierniczone zatoki choruje ... a mam wrażenie że co raz to gorzej to cholerstwo przechodze ...

no i tak odwleka ... co raz to coś wypada ...

ale żeby dobrowolnie se krzywdę zrobic i ból zadac coby sie upieknić - chyba bym się nie zdecydowała :roll:

:o n au operacja przegrody to jatka :-? , ale jak ci sie zatoki zasyfią to też źle miałem operowane i jakieś torbiele i syf z nich skrobali brrrr nie polecam :evil:

przedszkole... mać, wstawać do pracy, Rodacy!!!

Retro!

No litości!! Skończyłeś degustację kwasu przed chwilą czy suchoty Cię już zdarły o tak nieludzkiej godzinie?!

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim :lol:

eeee tam, o kwasie już zapomniałem..

a wstaję rano, bo muszę dziś napisać protokoły z wczorajszych pomiarów i cobym zdążył...

dzieńdoberek ... pogoda do zadka .... ale za to już środa ... jeszcze tylko czwartek, piątek i weekend :D

Oby do 16-stej!!

Jutro i pojutrze urlop!! :lol:

Ale, żebyście mi nie zazdrościli, to jutro czeka mnie jeżdżenie po wszystkich możliwych miejscach w sprawach, których nie można załatwic poza godzinami pracy.

A w piatek dalsza wyprawa na cmentarz - bo w sobotę i niedzielę sajgon będzie, więc jadę wcześniej.

ja nie jadę tym razem na groby - więc porządkowanie i czyszczenie spadnie na moja mame która jedzie ... większość rodziny mam w Częstochowskiem pochowane - ale w tym roku zapale ku pamięci znicz na pobliskim cmentarzu ...

właśnie się dowiedziałam, ze zmarł znajomy ... czyli na cmentarzu bedę także w piątek :(